3 trucuri eficiente pentru ca parfumul sa persiste mai mult in zilele de vara

3 trucuri eficiente pentru ca parfumul sa persiste mai mult in zilele de vara

Unii dintre noi si-au gasit parfumul preferat, altii sunt mereu in cautarea unor arome noi. Indiferent de situatie, cu totii ne dorim ca parfumul nostru sa reziste o zi intreaga, in special cand vorbim de zilele toride de vara. Din pacate, vara este cel mai neplacut anotimp, din punctul acesta de vedere deoarece temperaturile ridicate evapora parfumul mult mai repede. Sigur ca o solutie eficienta ar fi sa avem mereu o sticla de parfum in geanta, insa probabilitatea de a ne aminti pe parcusul zilei sa aplicam din nou parfumul este destul de mica. Asadar, in randurile de mai jos, va impartasim 3 trucuri eficiente petru ca parfumul sa persiste intreaga zi:

Aplica parfumul in puncte cheie

Fara indoiala, un parfum va rezista mai mult daca il pulverizezi in locurile potrivite. Un lucru pe care trebuie sa il retii este ca pielea rece sau uscata nu retine pentru mult timp notele unui parfum, asadar, este indicat ca produsul sa fie aplicat in zonele unde se simte pulsul. Astfel, sangele il va inacalzi si il va ajuta sa reziste mai mult timp. De exemplu, poti sa pulverizezi parfumul preferat pe partea interioara a incheieturii, in spatele urechilor, la baza gatului si pe interiorul cotului. De asemenea, poti sa aplici parfumul pe glezne, in spatele genunchilor sau al pulpelor. La fel ca in cazul caldurii, parfumul se ridica, asadar nu ignora partea inferioara a corpului.

Asigura-te ca iti hidratezi pielea corespunzator

Asa cum am spus mai sus, parfumul nu rezista mult timp pe o piele uscata, asadar, este important sa iti hidratezi pielea, deoarece aceasta ofera o baza mai buna pentru un parfum. Astfel, inainte sa folosesti parfumul, aplica o crema sau o lotiune hidratanta si las-o sa intre complet in piele. Este indicat sa folosesti una fara parfum, astfel incat sa nu se suprapuna cu urmatorul produs.

Pastreaza-l intr-un loc potrivit

Pe langa modul in care il folosesti, este foarte important si locul in care depozitezi parfumul, pentru a te bucura din plin de proprietatile sale. Astfel, asigura-te ca depozitezi parfumul intr-un loc rece si intunecat, ca sa reziste mai mult. Nu este indicat sa il pastrezi in baie sau pe noptiera, in dormitor, de exemplu.

viewscnt

Din aceeași categorie