Aproape 2.000 de şoferi au rămas fără permisul de conducere în minivacanţa de Rusalii

Aproape 2.000 de şoferi au rămas fără permisul de conducere în minivacanţa de Rusalii

Şoselele ţării vor fi mai libere în această vară. Aproape 2.000 de şoferi au rămas fără permisul de conducere în minivacanţa de Rusalii, fie pentru că s-au urcat băuţi la volan, fie pentru că s-au crezut regii şoselelor şi au apăsat prea tare pedala de acceleraţie. Poliţiştii de la Brigada Rutieră au împânzit în aceste zile şoselele cu 420 de aparate radar. Cea mai mare viteză înregistrată a fost ieri pe autostrada A3. Un şofer a gonit cu 232 de kilometri la oră.

Sărbătorile şi minivacanţele sunt perioadele în care cei mai mulţi români sunt sancţionaţi în trafic sau rămân fără permisul de conducere. Ca de fiecare dată, cauzele principale sunt conducerea sub influenţa alcoolului şi viteza excesivă. Numai în minivacanţa de Rusalii, poliţiştii au dat aproape 30.000 de amenzi de circulaţie şi au ridicat aproape 2.000 de permise auto.

420 de radare au împânzit şoselele din întreaga ţară în ultimele zile. Numai ieri au fost surprinşi 15 şoferi care călcaseră pedala de acceleraţie până la podea.

VEZI MAI MULTE DETALII AICI

viewscnt

Din aceeași categorie