AURORA TAVIANI condamnată pe nedrept la opt ani de închisoare

Aurora Taviani (ANNA SAFRONCIK) avea 18 ani când a fost condamnată la închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o, acuzată ca l-ar fi ucis pe Luca Monforte, tatăl lui iubitului ei Alessandro, cel cu care urma să se căsătorească în ciuda faptului că cele două familii, Taviani şi Monforte, au fost veşnic rivale în industria vinului.

Momentul este definitoriu pentru povestea lor de dragoste care se rupe brusc şi provoacă sentimente de ură şi resentimente ale acestora. După opt ani, Aurora este eliberată şi se întoarce în casa bunicii sale, în Villalba, un sat toscan traversat de podgorii întinse, hotărâtă să salveze mica podgorie a familiei împovărată de datorii şi convinsă că îşi poate recupera viaţa.

Însă, întoarcerea sa naşte noi conflicte şi lupte pentru a o alunga din Villalba şi a ascunde secrete şocante despre tragicul eveniment. Dar Aurora nu se lasă învinsă şi se luptă cu toate forţele să se afle adevărul şi să îşi dovedească nevinovăţia.

“Pasiune toscană” este o poveste impresionantă de iubire, o iubie imposibilă între Aurora şi Alessandro, dar şi o poveste extrem de captivantă despre şantaj, crimă, conspiraţie şi secrete înfiorătoare. Toate în decorul unei provincii înstărite din Toscana, dar care pare perfectă doar la suprafaţă. În curând la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie