FoodPro Preloader

AURORA TAVIANI condamnată pe nedrept la opt ani de închisoare

Aurora Taviani (ANNA SAFRONCIK) avea 18 ani când a fost condamnată la închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o, acuzată ca l-ar fi ucis pe Luca Monforte, tatăl lui iubitului ei Alessandro, cel cu care urma să se căsătorească în ciuda faptului că cele două familii, Taviani și Monforte, au fost veșnic rivale în industria vinului.

Momentul este definitoriu pentru povestea lor de dragoste care se rupe brusc și provoacă sentimente de ură și resentimente ale acestora. După opt ani, Aurora este eliberată și se întoarce în casa bunicii sale, în Villalba, un sat toscan traversat de podgorii întinse, hotărâtă să salveze mica podgorie a familiei împovărată de datorii și convinsă că își poate recupera viața.

Însă, întoarcerea sa naște noi conflicte și lupte pentru a o alunga din Villalba și a ascunde secrete șocante despre tragicul eveniment. Dar Aurora nu se lasă învinsă și se luptă cu toate forțele să se afle adevărul și să își dovedească nevinovăția.

“Pasiune toscană” este o poveste impresionantă de iubire, o iubie imposibilă între Aurora și Alessandro, dar și o poveste extrem de captivantă despre șantaj, crimă, conspirație și secrete înfiorătoare. Toate în decorul unei provincii înstărite din Toscana, dar care pare perfectă doar la suprafață. În curând la Prima TV.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU