FoodPro Preloader

Cat va costa nunta Printului Harry cu Meghan Markle. Nunta regala de milioane de lire sterline

Mirii au anuntat ca nunta va fi un eveniment restrans, insa avand in vedere ca vorbim de o nunta regala, costurile sunt foarte mari, de ordinul milioanelor de lire sterline. Cu toate acestea, cheltuielile sunt justificate, avand in vedere importanta evenimentului.

Nunta regala a Printului Harry cu faimoasa actrita Meghan Markle va avea loc sambata, 19 mai, iar o lume intreaga va putea urmari evenimentul la televizor. In ceea ce priveste invitatii, 2.640 vor fi participanti din public.

In ceea ce priveste costurile, suma ajunge la nici mai mult, nici mai putin de 32 de milioane de lire sterline. Cununia se va oficia la Capela St. George, care apartine Castelului Windsor, asadar, acest lucru nu ii va costa nimic pe insuratei. Apoi, receptia va avea loc la Frogmore House, unde chiria costa circa 300.000 lire. La suma aceasta se adauga serviciile de catering si alte cateva cheltuieli. Conform standardelor, la nunta trebuie sa fie servit cate un pahar de sampanie fiecarui invitat, la fiecare 30 de minute si cel putin o jumatate de sticla de vin, in timpul mesei. Avand in vedere ca la receptie vor fi invitate 800 de persoane, costul pentru sticlele de sampanie si cele de vin ajunge la circa 193.000 lire.

Nu se cunosc prea multe detalii despre rochia miresei, insa aceasta nu poate costa mai putin de 300.000 lire, daca analizam celelalte nunti regale. Fotografiile vor costa 17.000 de lire, iar tortul de nunta, nu mai putin de 50.000 de lire. Decoratiunile vor ajunge in total la suma de 130.000 lire, muzica, 300.000 lire, iar verighetele, la modesta suma de 6.000 lire.

In ceea ce priveste rochiile domnisoarelor de onoare, acestea vor costa 5.000 de lire, in timp ce costumul Printului Harry va costa 8.000 de lire. Machiajul si coafura miresei vor costa in total circa 10.000 lire. Luna de miere va costa 120.000 lire, insa conform presei britanice, aceasta va fi cadoul de nunta al lui Meghan pentru Harry. Desi sumele mentionate mai sus sunt destul de mari, cheltuielile nu se ridica la 32 de milioane de lire sterline, asta deoarece in jur de 30 de milioane de lire va costa doar asigurarea securitatii familiei regale, precum si a invitatilor la nunta.

Desi acestea pot parea niste costuri exagerate, este important sa mentionam ca nunta Printului William cu Kate Middleton a avut un cost total la fel de ridicat. Avand in vedere nunta fratelui sau, ne asteptam ca nunta Printului Harry cu Meghan Markle sa fie la fel de fastuoasa.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU