FoodPro Preloader

Cătălin Marin alias Vandame din “Trăsniții” este antrenorul unei echipe de fotbal feminin

Cătălin Marin, interpretul celebrului personaj Vandame din îndrăgitul serial Trăsniţii, difuzat la Prima TV și-a împlinit un vis, acela de a-și face propria echipă de fotbal de fete.

 

Cătălin Marin, binecunoscutul interpret al personajului Vandame din serialul Trăsniții, și-a realizat un vis pe care îl are de mult, acela de a-și face o echipă de fotbal feminin. Împreună cu Irina Giurgiu, antrenoarea secundă a echipei naționale de fotbal feminin a României, a înființat clubul ACS Dream Team București. “Momentan avem 15 fete cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani dar numărul lor este în creștere! Suntem la început și este și perioada de vacanță. Îmi doresc ca până la toamnă când începe campionatul să avem 25 de fete și să ne înscriem la categoria de vârstă sub 15 ani” spune Cătălin.

           

Pentru a se înscrie la acest club, fetele au nevoie în primul rând de susținere din partea părinților iar Cătălin îi îndeamnă pe aceștia să vină cu inima deschisă pentru că și fetele joacă fotbal. Consideră că multe dintre ele joacă mult mai bine decât băieții iar acum, clubul ACS Dream Team București, le oferă posibilitatea de a se antrena și de a juca într-un campionat dedicat lor. “Câți oameni știu că echipa națională de fotbal feminin a ratat de puțin calificarea la Euro într-un meci de baraj cu Portugalia? Vă spun eu, puțini! Câți oameni știu că avem Superliga feminină, Liga 1 , Liga 2 și Under 15? Vă spun eu, și mai puțini! Câți știu că la toamnă naționala feminină începe meciurile de calificare pentru mondiale? Cred că doar cei de la Federație și jucătoarele echipei naționale! De aceea vreau să facem ceva în această direcție. Fetele pe care le am déjà în echipă sunt foarte talentate! Se vede progresul pe care îl fac de la antrenament la antrenament! Încercăm să le educăm să aibă o viață echilibrată încă de la această vârstă iar sportul, alimentația și odihna sunt temele principale de discuție după antrenament. Sunt mulțumit de ce am realizat cu ele până acum și cred că fotbalul feminin are viitor!” mai spune Cătălin Marin.

 

*****

Cătălin Marin joacă în Trăsniții cel mai longeviv sitcom din lume (ca nr de episoade) și în 2015 a intrat în Cartea RecordurilorGuinness World Records

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU