Ce metal este bine sa porti, in functie de zodie

Ce metal este bine sa porti, in functie de zodie

Astrologii sustin ca pentru fiecare zodie exista un metal pretios sau o piatra care o reprezinta.

Berbec

Pentru a va scoate in evidenta firea exploziva si puternica, nu trebuie sa depuneti prea mult efort ci doar sa aveti drept accesoriu, de fiecare data, un rubin sau ceva asemanator acestuia.

Taur
Nativii acestei zodii debordeaza calm si rabdare. Nu le prea place sa iasa in evidenta, asa ca cel mai bine se simt cand vestimentatia se completeaza cu ajutorul unei bijuterii din argint.

Gemeni
Sunteti cunoscut pentru faptul ca va plictisiti extraordinar de repede si probabil acasa aveti o duzina de accesorii si bijuterii, insa, confortabil va simtiti purtand otel sau argint.

Rac
Pentru dumneavoastra, aurul galben este cel mai potrivit, dupa cum si bine stiti. Toate celelalte vi se par fade si parca fara nici un pic de valoare.

Leu
Avand in vedere ca cel care va guverneaza este Soarele si toata energia, de la el v-o trageti, cuprul este cel mai recomandat pentru dumneavoastra, metal recunoscut pentru durabilitatea sa.

Fecioara
Sunteti un semn de pamant si nu prea agreati metalele. Va plac mai mult pietrele si tot ce este asemanator celui ce va guverneaza. Daca ar fi sa alegeti un metal, probabil cea mai inteleapta decizie ar fi, otelul.

Balanta
Argintul este cel care va face fericit si va echilibreaza viata dezordonata la orice ora din zi sau din noapte. Un cadou perfect, in mod automat trebuie sa includa si acest metal.

Scorpion
Si dumneavoastra v-ati lasat vrajit de puterile argintului. Se cunosc persoane care inca de mici, au preferat acest metal si i-au ramas fidele pe tot parcursul vietii.

Sagetator
Fiind un semn de foc, va plac culorile puternice, precum albastru sau turcuaz. Cand vorbim insa de metale, va place aurul alb.

Capricorn
Va simtiti pe deplin implinita cand purtati culori inchise, culori ce vin de la Pamant si toate nuantele sale. Nu va plac metalele, insa intotdeauna veti avea un accesoriu ce va avea motiv principal o perla neagra.

Varsator
Semn de aer, ravniti tot la tonuri puternice, insa de data aceasta in combinatie cu argintul, care vi se pare ca va da puterea de care aveti nevoie zilnic. Alaturi de safire sau turcoaze puteti afirma ca ati gasit un nou scop in viata – de a colectiona bijuterii.

Pesti
Aurul galben vi se potriveste ca o manusa, deoarece auriul reflecta cu exactitate solzii semnului dumneavoastra zodiacal. Unele preferinte mai pot lua si calea argintului sau cuprului, conform yve.ro.
viewscnt

Din aceeași categorie