Cele mai bune momente ale sezonului, în ultima ediţie a Cronicii Cârcotaşilor de dinainte de vacanţă

Cele mai bune momente ale sezonului, în ultima ediţie a Cronicii Cârcotaşilor de dinainte de vacanţă

Miercuri seară, de la 20:30, la Prima TV, Cronica Cârcotaşilor face o recapitulare a celor mai importante evenimente din acest an. După un sezon în care Şerban Huidu, Ioana Petric şi Codruţ Kegheş şi-au făcut cu brio datoria, a venit momentul bilanţului. Fanii Cronicii vor vedea cele mai bune momente din acest an precum şi bâlbe sau gafe ale politicienilor, sportivilor sau a vedetelor tv, o succintă recapitulare a celor mai bune momente care au ajuns, miercuri de miercuri, în emisiunea difuzată la Prima TV.

Codruţ Kegheş binecunoscut ca Dezbrăcatu’ ne spune că: ”Sezonul acesta a fost o nebunie, am avut subiecte cu carul şi am avut oameni dragi pe lângă mine. Petreceţi toată vara, vă bronzaţi, vă înnegriţi după care faceţi bani de rechizite, de murături, de tot ce mai aveţi dumneavoastră nevoie şi miercurea să nu uitaţi să apăsaţi pe Prima TV de la 20:30.”

Ioana Petric cârcotaşa de serviciu consideră momentul 20 20 memorabil iar personajul care a rămas pe retina ei este ”unica şi inegalabila doamna Dăncilă”.

Nu rataţi miercuri, 13 iunie, de la ora 20.30 o ediţie Best of a Cronicii Cârcotaşilor la Prima TV.

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele peste 37 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România intră într-o binemeritată vacanţă începând cu 13 iunie.

viewscnt

Din aceeași categorie