Cele mai infidele zodii

Cele mai infidele zodii

Motivele pentru care oamenii înşală sunt diverse. Însă, nu toţi recurg la asta. Astrologii spun că este scris în stele cine este predispus să caute pe altcineva în timp ce este într-o relaţie. Iată care sunt cele mai infidele zodii!

Cele mai infidele zodii. Scorpion

Este zodia cu cel mai mare apetit...sexual. De aceea, se poate ca cei născuţi sub acest semn zodiacal să caute în altă parte ce nu găsesc la partener. Atunci când Scorpionul îşi doreşte ceva, fie că este vorba de o relaţie cu o altă persoană sau un lucru, nu se va opri de la nimic până nu-şi va îndeplini dorinţele. El poate recurge şi la minciună şi manipulare dacă este necesar.

Însă, atunci când iubesc cu tot sufletul, Scorpioni sunt foarte loiali şi implicaţi sută la sută în relaţie, astfel încât înşalatul are mai puţine şanse. Mai important, o viaţă sexuală intensă nu ar trebui să fie în centrul relaţiei cu un Scorpion. Odată ce unui Scorpion i s-a fixat în minte că vrea să obţină în altă parte ce nu găseşte la partener sau să părăsească relaţia, nimic nu va schimba decizia lor.

VEZI CARE SUNT CELELALTE 3 ZODII IN CARE NU POTI AVEA INCREDERE

viewscnt

Din aceeași categorie