Cum functioneaza de fapt dieta cu rosii si cat te slabeste

Cum functioneaza de fapt dieta cu rosii si cat te slabeste


Daca va doriti sa scapati de kilogramele in plus care creaza un efect inestetic pentru corpul dumneavoastra, puteti alege oricand sa va apucati de dieta cu supa de rosii. Veti scapa intr-un timp relativ scurt de 5 kilograme, insa va trebui sa respectati cateva reguli.

In primul rand, la fiecare masa va trebui sa consumati cateva rosii. De preferat, romanesti, dar daca nu gasiti sunt in regula si cele bio (dar sa fie bio!).

In al doilea rand, nu trebuie sa va atingeti sub nicio forma de dulciuri, alimente fainoasa, prajituri, prajeli, mezeluri, alcool si sucuri acidulate.

In al treilea rand, nu uitati de sport si finalmente la o singura masa nu trebuie sa consumati mai mult de 300 de grame dintr-un alt aliment pentru ca dieta sa-si faca efectul, potrivit Lyla.ro.

Mai jos va propunem o varianta de meniu, care va poate ajuta sa slabiti 5 kilograme in 10 zile:

– La micul-dejun: poti opta pentru un suc facut din cateva rosii, un ardei si un morcov. Plin de vitamine si extrem de satios. In plus, poti manca si un ou fiert. De asemenea, ai putea sa optezi pentru rosii trase la tigaie si oua ochiuri (maximum doua) facute in apa. Un mic-dejun delicios.


– La pranz: poti alege o salata de rosii imensa (facuta din 8 -8 rosii, o ceapa, otet) si o friptura (aceasta trebuie sa aiba intre 100 si maximum 180 de grame. Sau poti manca o supa crema de rosii. Aceasta se face asa: fierbi un ardei rosu, un morcov si 5 rosii. Le blenduiesti. Adaugi putina sare, piper si un strop de busuioc si pranzul e gata!

– La cina: Poti manca rosii cu branza. Sau o salata de rosii cu pui. Se iau 4 rosii, o ceapa, 200 de grame de piept de pui taiat bucati. Se amesteca, se pune putina sare, piper si otet.

viewscnt

Din aceeași categorie