Cum sa cureti petele de pe pereti

Cum sa cureti petele de pe pereti

Peretii nu sunt greu de curatat, insa necesita mai multa atentie din partea ta. Iata cum sa-i speli ca sa scapi de petele de pe ei.

Pereti cu vopsea lavabila


Stergerea peretilor cu vopsea lavabila se face de sus in jos pentru a preveni scurgerea darelor de apa cu murdarie pe portiunea deja curatata.

Ai nevoie de o galeata cu apa calduta si putin detergent de vase sau bicarbonat. Foloseste o laveta moale si stoarce-o bine inainte de a trece la treaba. Laveta trebuie sa fie de culoarea peretelui si trebuie clatita in apa curata dupa fiecare stergere.

Pete dificile

Scoaterea petelor de pe pereti s-ar putea sa ti se pare o misiune imposibila, insa nu este chiar asa. Petele de grasime dispar usor daca dupa ce le-ai spalat bine stregi locul cu o laveta uscata.

Urmele de la carioca folosita de copilul tau pe toti peretii pot fi scoase daca aplici ulei de bebelus pe acea zona si apoi stergi peretele cu o solutie de apa calduta si detergent.

Petele de ceara vor fi mai intai indepartate cu ajutorul unui uscator de par. Sterge apoi urma lasata de ele cu pasta de dinti alba si curata cu o laveta, potrivit casa-acasa.ro.
viewscnt

Din aceeași categorie