De Să​rbă​tori, un cadou muzical cu iubire şi emoţie de la Holograf

De Să​rbă​tori, un cadou muzical cu iubire şi emoţie de la Holograf

După încă un an plin de concerte şi de spectacole de succes, trupa Holograf îşi plănuieşte calendarul pentru 2018 anunţând “Best Ballads", de Valentine's Day, la Sala Palatului.

Astfel, pe 14 Februarie 2018, declaraţiile de dragoste vor curge timp de mai bine de două ore de muzică live, pe ritmurile celebrelor balade precum “Sa nu-mi iei dragostea”, “Esti aşa frumoasa”, “Ti-am dat un inel” sau “Dragostea mea”.



"Concertele de ziua îndrăgostiţilor au fost o tradiţie pentru noi. Am renunţat la această tradiţie pentru o perioadă, dar acum revenim la ea cu cea mai mare plăcere. Pentru că melodiile noastre se potrivesc cel mai bine acestei zile şi definesc perfect dragostea. Va fi o seară cu cele mai bune balade de dragoste Holograf.” declară Dan Bittman.



Acum, în prag de sărbători, un cadou inspirat pentru prietenii îndrăgostiţi sau chiar pentru părinţii nostalgici ar putea fi chiar două bilete la concertul Holograf “Best Ballads": https://goo.gl/5NMSSA<https://goo.gl/5NMSSA>



Biletele VIP costa 168 lei iar preţul pentru restul biletelor variază între 54 si 118 lei. Preţurile sunt valabile până la finalul anului.



Chiar dacă muzica Holograf este, de mulţi ani, un laitmotiv al evenimentelor importante din viaţa noastră şi face parte din reţeta succesului oricărui eveniment privat, experienţa de a trăi live emoţia şi muzica Holograf merită încercată şi repetată.

Difuzate la radiourile importante, hiturile celor 5 muzicieni pot completa declaraţiile emoţionante şi buchetele de flori. Spectacolul de Valentine's Day este organizat de Sublime România şi promovat de HTag PR şi deschide seria de evenimente publice mari ale trupei Holograf în anul care vine.

viewscnt

Din aceeași categorie