Diana Bart a revenit la Focus Magazin

Diana Bart a revenit la Focus Magazin

Diana Bart revine pe 21 august la pupitrul stirilor Focus Magazin, locul unde telespectatorii pot vedea cele mai noi subiecte legate de hobby-uri, trucuri de stil si ce se mai intampla in lumea mondenitatilor.

In luna mai, Diana Bart a nascut o fetita, Maira, devenind mama pentru prima oara iar acum se pregateste sa revina pe sticla: “Am o cariera de 13 ani in televiziune, la care am muncit foarte mult si pe care vreau sa o pastrez cat mai mult timp, iar pe sticla e nevoie de expunere. Si pentru ca timpul imi permite, am decis sa ma intorc acum. Pentru ca la ora la care eu plec spre redactie, atunci ajunge Mihai acasa, de la birou. Ii dau sa manance chiar inainte sa plec, iar daca va mai avea nevoie pana ma intorc, ii las lapte in biberon.”

Diana tine foarte mult ca Maira sa nu creasca cu bone si pana acum atat ea, cat si sotul ei s-au descurcat de minune si singuri chiar daca au de furca, nu foarte des, cu crizele de colici pe care le calmeaza cu rabdare si dragoste.

Cat despre Maira, prezentatoarea Focus Magazin spune ca: “Vorbesc tot timpul cu ea si ii acord toata afectiunea mea, ca sa simta ca are aici un ajutor de nadejde pana invata ea sa dea piept cu viata. ”

Pe Diana Bart o puteti vedea de luni pana joi la Focus Magazin de la ora 23.45 pe Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie