Din 1 aprilie, la Prima TV În bucătărie cu Horia Vîrlan – emisiune culinară, în fiecare duminică de la ora 15.00

Din 1 aprilie, la Prima TV    În bucătărie cu Horia Vîrlan – emisiune culinară, în fiecare duminică de la ora 15.00

Maestrul în artă culinară, Horia Vîrlan, va primi telespectatorii în bucătăria lui, în fiecare duminică de la ora 15.00, în cadrul unei noi emisiuni culinare marca Prima TV, În bucătărie cu Horia Vîrlan.

Absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA şi posesor al diplomei de “Maestru în artă culinară”, simpaticul Horia Vîrlan a reuşit să devină, graţie emisiunilor lui culinare de succes de la Prima TV, unul dintre cei mai apreciaţi bucătari din România. Horia şi-a descoperit pasiunea pentru bucătărie încă din copilărie, atunci când observa şi fura secretele bunicii sale.

După zeci de episoade ale competiţiei culinare Mama mea găteşte mai bine, a cărei jurat este, Horia Vîrlan va găzdui o nouă emisiune culinară, de data aceasta chiar în bucătăria personală. Din 1 aprilie, de la ora 15.00, în fiecare duminică, maestrul Horia Vîrlan va împărtăşi secretele bucătăriei şi va oferi reţete gustoase, uşor de preparat de către telespectatori. „În noua emisune este vorba despre un bucătar, adică eu, care doreşte să le arate celor care îl urmăresc cum mănâncă el acasă împreună cu familia lui sau cu invitaţii pe care îi are câteodată. Voi pregăti mâncăruri de fiecare zi, mâncăruri care se gătesc în zilele de sărbătoare sau pentru evenimente speciale. Ingredientele folosite sunt cele pe care le găsim cu toţii în magazine, adăugând, ici-colo, câte un condiment sau mod de preparare mai puţin obişnuit, practic, doresc să transmit celor care mă urmăresc că gătitul acasă poate fi uşor, relaxant, gustos şi, nu în ultimul rând, ieftin” ne spune Horia.

În Duminica Floriilor, Horia va găti peşte asezonat cu verdeţuri de sezon şi un desert excelent de post. Cu siguranţă cei care vor urmări emisiunea vor fi ispitiţi de aspectul mâncărurilor savuroase prezentate de Horia Vîrlan, dar şi de poveştile cu “aromă” plăcută din spatele fiecărui preparat, poveşti despre pasiune, tehnică şi experienţă.

Urmăriţi din 1 aprilie noua emisiune culinară, În bucătărie cu Horia Vîrlan, difuzată în fiecare duminică de la ora 15.00 – emisiunea perfectă pentru după-amiezele de duminică, care ni-l va prezenta pe maestrul Horia Vîrlan dintr-un unghi personal, oferindu-ne ocazia să îi ascultăm poveştile şi să pătrundem în bucătăria lui.

viewscnt

Din aceeași categorie