Din 1 ianuarie, Elisa di Rivombrosa - povestea unei iubiri imposibile la Prima TV

Din 1 ianuarie, Elisa di Rivombrosa - povestea unei iubiri imposibile la Prima TV

În această iarnă, Prima TV spune povestea impresionantă a unei iubiri fără egal într-un nou serial italian: Elisa di Rivombrosa. Din 1 ianuarie, de la ora 17.00, telespectatorii vor vedea o poveste de iubire interzisă din secolul al XVIII-lea, în care intrigile şi prejudecăţile vremii sunt cele care fac imposibilă o dragoste pură între doi tineri.

Frumoasa Elisa Scalzi, damă de companie a contesei Ristori, se îndrăgosteşte de fiul acesteia, Fabrizio. Din păcate, diferenţa mare de rang şi de avere face imposibilă relaţia celor doi tineri. Intrigile familiei îi vor pune la încercare pe Elisa şi Fabrizio, care vor trece prin nenumărate aventuri până să-şi găsească fericirea. Dar, în cele din urmă, în ciuda diferenţelor sociale şi a imixtiunilor celor răuvoitori, dragostea va iesi triumfătoare.

Elisa di Rivombrosa este un serial de epocă ce respectă cu fidelitate atmosfera anilor 1700 şi care surprinde prin eleganţă, decoruri, scenografie, costume, dar şi personaje bine definite. Cu un buget estimat la 17 milioane de euro, „Elisa di Rivombrosa” a primit numeroase premii în Italia, printre care „Programul anului” şi premiile „Personajul anului” pentru actorii principali la Telgatto şi Tele Grolle.

Din 1 ianuarie, de luni până vineri, de la ora 17.00, Elisa di Rivombrosa este serialul unde telespectatorii se vor întâlni la Prima TV cu povestea de iubire imposibilă dintre doi tineri care vor să învingă toate obstacolele pentru a fi fericiţi.

viewscnt

Din aceeași categorie