Din 2 aprilie, Mama mea găteşte mai bine – al 6-lea sezon la Prima TV cu Horia Vîrlan şi Valentin Sanfira

Din 2 aprilie,  Mama mea găteşte mai bine – al 6-lea sezon la Prima TV cu Horia Vîrlan şi Valentin Sanfira

Horia Vîrlan şi Valentin Sanfira sunt pregătiţi să întâmpine la Prima TV concurenţii celui de-al 6-lea sezon al show-ului culinar Mama mea găteşte mai bine, de luni până duminică de la ora 19.30.

Din 2 aprilie, ora 19.30, competiţia culinară Mama mea găteşte mai bine revine la Prima TV cu cel de-al 6-lea sezon. Prezentat de îndrăgitul cântăreţ de muzică populară, Valentin Sanfira, şi jurizată de maestrul Horia Vîrlan, show-ul culinar va aduce în faţa telespectatorilor noi reţete şi concurenţi mai mult sau mai puţin pricepuţi.

Maestrul Horia Vîrlan mărturiseşte că a simţit lipsa echipei în pauza pe care a avut-o: “Îmi petrec mult timp pe platourile de filmare şi am dezvoltat o relaţie de prietenie cu cei din echipă”. Juratul emisiunii ne spune că noul sezon aduce “mame şi copii de peste tot din România, vor fi taţi, soacre, fii, nurori ori gineri, vor fi naţionalităţi conlocuitoare sau imigranţi, toţi hotărâţi să ne impresioneze atât pe noi, cât şi pe cei din faţa televizoarelor” şi ne avertizează că “nu ai cum să nu te amuzi când îşi dau cu stângul în dreptul, când vezi fiice sau fii care nu au mai gătit ori, este imposibil să stai serios atunci când câte o mamă uită ce ingrediente îi sunt necesare ca să pregătească o reţetă banală”.

În schimb, Valentin Sanfira îşi doreşte de la noul sezon Mama mea găteşte mai bine să vină concurenţi plini de viaţă: “Îmi doresc să vină cu reţete complexe, să mai învăţ şi eu ceva. Până acum am învăţat cum se fierbe orezul, mici trucuri ale bucătăriei cum ar fi: sarea pe cartofii prăjiţi se pune după ce prăjeşti cartofii, carnea la grătar nu se învârte de mai multe ori, cartofii se fierb mai repede dacă îi tai şi multe altele. Mai sunt dornic şi să mă reîntâlnesc cu colegii şi cu publicul. Una peste alta îmi face o mare plăcere să întâlnesc mame ce vin cu copiii să demonstreze cât de talentaţi sunt şi chiar dacă unii concurenţii se pricep la gătit dar se emoţionează şi din cauza presiunii mai greşesc, eu sunt acolo lângă ei să-i susţin şi să treacă mai uşor peste emoţii.”

Umăriţi din 2 aprilie, ora 19.30, prima ediţie din cel de-al şaselea sezon al emisiunii Mama mea găteşte mai bine, o competiţie sub presiune, difuzată de luni până duminică, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie