Din 30 octombrie, la PrimaTV Incingeti gratarale! Chef Dezbracatu’ se apuca de gatit!

Din 30 octombrie, la PrimaTV  Incingeti gratarale! Chef Dezbracatu’ se apuca de gatit!

Din 30 octombrie, o noua emisiune te asteapta la PrimaTVChef Dezbracatu’. De la ora 15:30, in fiecare duminica, Codrut Keghes alias Dezbracatu’ isi va pune sortul si boneta si va gati preparate speciale pentru gratar.

Chef Dezbracatu’ este un mix de cooking si entertainment in care poti invata retete simple si la indemana oricui. Declarat un grataragiu irecuperabil, Dezbracatu’ va transmite din cunostintele lui culinare fara a ascunde vreun truc in fata telespectatorilor. Show-ul ii va aduce pe fanii gratarului, atat de numerosi in Romania, in fata televizoarelor pentru ca vor avea ce vedea si invata. Mai mult, oamenii chiar au sansa sa il intalneasca pe strada pe Chef Dezbracatu’ si sa ii guste preparatele. “Sunt Chef Dezbracatu’, mi-am dat singur titulatura asta, daca nimeni nu a facut-o. Vreau sa-ti arat in cateva minute cum sa prepari cele mai bune retete pentru gratar. Din aia buna, de iti cer musafirii la plecare cate doua portii la pachet. Dar tu nu le dai. Deci, duminica tine deschis si televizorul si geamul. Ca sa iasa fumurile” spune Codrut Keghes.

Chef Dezbracatu’ va dori ca, dupa fiecare reteta, sa cunoasca parerea oamenilor de pe strada si sa primeasca o nota sincera de la acestia. Aripioarele de pui, fileurile de peste, carnea de porc si alte retete vor sfarai pe gratarul incins iar mirodeniile a la Dezbracatu’ vor intregi preparatele.

Din 30 octombrie, in fiecare duminica, de la ora 15.30, la Prima TV, Chef Dezbracatu’ este pregatit sa vina cu retete pe care telespectatorii le pot face oricand la un gratar cu prietenii. Pofta nebuna sa aveti!

viewscnt

Din aceeași categorie