Horia Vîrlan, binecunoscuta vedetă Prima TV, va realiza un nou show culinar cu care speră să-i facă pe mulţi români să prefere să gătească cu drag pentru famile şi nu numai.
Din aprilie, la Prima TV, telespectatorii vor afla, odată cu emisiunea În bucătărie cu Horia, cum să găteşti simplu şi uşor mâncăruri gustoase şi, mai ales, secretele bucătăriei unui Maestru în Arta Culinară. Cu un stil aparte, Horia Vîrlan va introduce o nouă abordare a gătitului şi a mâncării şi va inspira telespectatorii cu reţete la îndemâna oricui
Horia Vîrlan va lăsa la o parte rolul de comentator al preparatelor culinare şi îl vom vedea dintr-un unghi personal. Numai aşa, privitorii au ocazia să-i asculte poveştile, să se uite în bucătăria lui, în cămară şi în oalele lui pentru ca aceştia să poată învăţa să servească celor dragi o cină sau o masă completă.
Despre Horia Vîrlan:
Absolvent al cursurilor de artă culinară de la Cleveland Community College din SUA şi posesor al diplomei de “Maestru în Artă Culinară “, Horia Vîrlan a reuşit graţie emisiunilor lui culinare de succes de la PrimaTv, să devină unul dintre cei mai apreciaţi şi simpatici bucătari – vedetă din România. A început să prepare mâncare încă din copilărie, dar primul meniu serios l-a pregătit în armată. Îi place să gătească , pentru că nu e bucătar doar cu numele, dar şi să-i înveţe pe alţii tainele artei culinare. Primele secrete ale artei culinare le-a furat de la bunica din partea mamei, o ardeleancă dintr-un sat din judeţul Alba.