Distracţie maximă la Super Cireaşa de pe tort cu Dan Helciug, Dana Săvuică, Andreea Antonescu şi Mihai Sturzu!

Distracţie maximă la Super Cireaşa de pe tort cu Dan Helciug, Dana Săvuică, Andreea Antonescu şi Mihai Sturzu!

Sâmbătă, de la ora 20.30, la Prima TV, emisiunea Super Cireaşa de pe tort are două echipe care se vor confrunta pentru a câştiga titlul de cea mai bună gazdă. Andreea Antonescu şi Mihai Sturzu se vor lupta cu echipa formată din Dana Săvuică şi Dan Helciug.

Echipele au fost supuse unui test al maestrului Horia Vîrlan şi au pregătit meniuri diferite iar surprizele se vor ţine lanţ din partea fiecărei echipe în lupta de a câştiga Super Cireaşa de pe tort. Andreea Antonescu şi Mihai Sturzu au fost nevoiţi să gătească tot meniul cu căpşuni şi mare le-a fost surpriza atunci când Dan Helciug nu a putut mânca. Ce l-a oprit? Puteţi vedea sâmbătă, la Prima TV, de la ora 20.30 la Super Cireaşa de pe tort.

În acest timp Dana Săvuică şi Dan Helciug au gătit meniu cu banane. Dana a mărturisit că nu a crezut că o să gătească cu Dan iar el i-a răspuns că nu a crezut vreodată că o să gătească. Cele mai mari bătăi de cap le-au dat clătitele iar meniul pregătit de cei doi i-au „uimit” pe Andreea Antonescu, Mihai Sturzu şi Horia Vîrlan.

Nu vor lipsi, binenţeles, comentariile acide ale lui Horia Vîrlan care vor face deliciul telespectatorilor precum şi ponturile culinare pentru cei de acasă care îşi doresc să afle cum se gătesc de fapt reţetele vedetelor. Sâmbătă de la ora 20.30 o nouă ediţie a emisiunii Super Cireaşa de pe tort îi aşteaptă pe telespectatori cu un show culinar pe cinste!

viewscnt

Din aceeași categorie