Ediţii speciale Focus pe 1 decembrie la PrimaTV!

Ediţii speciale Focus pe 1 decembrie la PrimaTV!

Prima TV sărbătoreşte Ziua Naţională a României printr-o serie de filme româneşti care au făcut istorie în cinematografia românească. Astfel, PrimaTV difuzează, de-a lungul întregii săptămâni, comediile Grăbeşte-te încet, Iarna bobocilor, Crucea de piatră, Ticăloşii, Premiera, Asfalt tango, Nu filmăm să ne amuzăm. Cei mai mari actori români ai tuturor timpurilor se reunesc, odată cu sărbătorile Zilei Naţionale, la Prima TV care ţi-a pregătit un adevărat regal de filme româneşti.

Echipa ştirilor PrimaTV a pregătit programe speciale pentru ziua de 1 decembrie, zi în care se împlinesc 98 de ani de la Marea Unire. Telespectatorii pot urmări Focus Special la orele 12.30 şi 14.00.

De-a lungul tuturor ediţiilor de Focus din 1 decembrie, telespectatorii pot vedea poveşti cum ar fi preotul din Urlaţi care are grijă de 30 de copii săraci din localitate şi cărora le oferă o masă calda şi îi ajută la teme, la povestea primarului care a adus cei mai mulţi bani europeni în comuna lui sau doctoriţa din Timişoara care de 8 ani nu şi-a mai luat vreun concediu pentru a putea atrage cât mai mulţi bani europeni - cu care de altfel a şi înfiinţat un centru de investigaţii ultramodern prin care bebeluşii sunt diagnosticaţi înainte de a se fi născut. Toate acestea şi multe altele sunt poveşti de viaţă ale unor oameni obişnuiţi, români care au depăşit toate obstacolele din calea lor şi vin să ne arate că se poate.

Tot de 1 decembrie, la PrimaTV va fi o ediţie de sărbătoare a emisiunii Mama mea găteşte mai bine în care două echipe se vor bate în două reţete tradiţionale: fasole cu ciolan şi iahnie de fasole cu cârnaţi. Cine va găti cel mai bine, va stabili doar Horia Virlan, juratul emisiunii. El va gusta din cele două preparate făcute cu drag de ziua României de către cele mai bune echipe din sezonul doi al emisiunii Mama mea găteşte mai bine.

viewscnt

Din aceeași categorie