Emma Mortan Gergey a fost votată drept Prima Mamă a sezonului 24 a emisiunii Schimb de mame!

Emma Mortan Gergey a fost votată drept Prima Mamă a sezonului 24 a emisiunii Schimb de mame!

În urma televotingului telespectatorilor a fost desemnată câştigătoarea titlului de Prima Mamă a emisiunii Schimb de mame, difuzată duminica de la ora 20.30, la Prima TV. Emma Mortan Gergey este cea care a fost votată drept Prima Mamă de către telespectatorii sezonului 24.

Emma Mortan Gergey, din satul Finiş, judeţul Bihor este câştigătoarea celui de-al 24 -lea sezon Schimb de mame. Titlul de Prima Mamă, câştigat de Emma, i-a adus în cont 2.000 de euro. Ea a fost aleasă prin sistem televoting chiar de telespectatorii acestei emisiuni.

Când a fost anunţată de premiul de 2.000 de euro, acordat de Prima TV, Emma a spus că aceşti bani au picat la ţanc. Tânăra este căsătorită cu Nicolaie de patru ani şi de atunci au tot încercat să meargă într-un concediu. Acum se gândesc să colinde ţara în lung şi în lat, mai ales că au şi banii necesari.

Emma a câştigat 2.000 de euro pentru răbdarea de a trece peste năzdrăvăniile celor trei copii pe care i-a avut în grijă, dar şi peste neînţelegerile cu tatăl lor. Tânăra de 26 de ani se declară o femeie împlinită. Are o fetiţă de doi ani, iar participarea la emisiune a făcut-o să realizeze ce familie minunată are. Şi soţul Emmei spune că a învăţat să-şi aprecieze soţia mai mult după experienţa trăită.

PrimaTV continuă înscrierile pentru noul sezon al emisiunii Schimb de mame! Doamnele care doresc să devină vedetele noului sezon Schimb de mame, difuzat în fiecare duminică pe PrimaTV de la orele 20.30, trebuie să aibă cel puţin un copil minor în familie şi o locuinţă cu cel puţin două camere locuibile, indiferent de zona ţării. În noul sezon, mamele care cred că pot face faţă provocărilor să se înscrie la unul dintre cele mai solicitante misiuni pe care o pot îndeplini: cea de mamă pentru altă familie.

Înscrierile se pot face în continuare la numărul de telefon la 0727 224 974 sau la adresa de e-mail casting@paprika-latino.com! dar şi pe pagina oficială de facebook: www.facebook.com/schimbdemameoficial.

viewscnt

Din aceeași categorie