Florin Răducioiu şi Dan Alexa sunt adversari culinari într-un nou sezon Super Cireaşa de pe tort!

Florin Răducioiu şi Dan Alexa sunt adversari culinari într-un nou sezon Super Cireaşa de pe tort!

Toamna anului 2017 aduce în grila Prima TV un nou sezon al emisiunii Super Cireaşa de pe tort care vine din 16 septembrie cu dueluri pe măsură şi un show culinar spumos.

Prima ediţie a emisiunii Super Cireaşa de pe tort din 16 septembrie se anunţă una incendiară! Două echipe se vor înfrunta pentru a câştiga titlul de cea mai bună gazdă iar bătălia se va da între Flroin Răducioiu şi Denisa Nechifor vs. Dan Alexa şi Nicoleta Voica. Cei doi fotbalişti vor găti pentru a-l impresiona pe maestrul bucătar Horia Vîrlan şi vor demonstra că uneori le este mai uşor cu mingea decât cu bucătăria. Surprizele se vor ţine lanţ din partea fiecărei echipe în lupta de a câştiga prima ediţie din această toamnă a emisiunii Super Cireaşa de pe tort.

De sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20.30, maestrul Horia Vîrlan aşteaptă să intre în casele românilor cu Super Cireaşa de pe tort care va aduce vedete de marcă şi un show vesel care să destindă românii. Patru vedete, grupate în două echipe, sunt, pe rând, amfitrioni, respectiv musafiri la cină, pentru a afla cine merită titlul de gazdă perfectă. Din 16 septembrie, în fiecare sâmbătă de la ora 20.30 telespectatorii vor fi delectaţi cu un show culinar pe cinste! (vezi video aici)

viewscnt

Din aceeași categorie