Focus 18 si Focus din inima Romaniei prezinta povestile unor romani care au crezut in ei si in schimbare

Focus 18 si Focus din inima Romaniei prezinta povestile unor romani care au crezut in ei si in schimbare

Stirile Focus prezinta, incepand de azi, romani din toate colturile tarii, oameni obisnuiti aflati in situatii neobisnuite. Focus 18 si Focus din inima Romaniei, difuzate la PrimaTV la ora 18.00 si respectiv 23.15, vor spune povestile oamenilor care fac lucruri cu pasiune, vor arata destine schimbate datorita unor romani care au crezut in ei si au dorit sa aduca schimbarea in Romania.

Aceste reportaje telespectatorii le vor urmari, de luni pana duminica, pana pe 1 decembrie cand toti romanii vor sarbatori Ziua Nationala. Echipa stirilor PrimaTV a pregatit programe speciale pentru ziua in care se implinesc 98 de ani de la Marea Unire, sub numele Romanie, sa traiesti!

Reporterii Focus au strabatut tara in lung si lat pentru a aduce povesti care sa inspire: preotul din Maramures recupereaza cu succes copii cu probleme psihice, pensionara retrasa in satul natal care a reconstruit casa bunicilor si a transformat-o intr-un muzeu, profesorul din Constanta pregateşte de 10 ani elevi care au cucerit trofeele concursurilor NASA, bibliotecarul din Petrosani care a trecut inot Canalul Manecii pentru Cumintenia Pamantului sau povestea primarului care a adus cei mai multi bani europeni in comuna lui. Toate acestea si multe altele sunt povesti de viata ale unor oameni obisnuiti, romani care au depasit toate obstacolele din calea lor si vin sa ne arate ca se poate.

De luni pana duminica in cadrul stirilor Focus 18 si Focus din inima Romaniei telespectatorii pot urmari programe speciale cu oameni care au avut rezultate uimitoare si sunt un exemplu pentru toti romanii.

viewscnt

Din aceeași categorie