Horia Vîrlan complice la o cerere în căsătorie

Horia Vîrlan complice la o cerere în căsătorie

Sâmbătă, 9 iunie, de la ora 19.30, o concurentă de la Mama mea găteşte mai bine va avea parte de o surpriză de proporţii. Ea va fi cerută în căsătorie, complici la întreaga surpriză fiind viitoarea soacră şi Horia Vîrlan. Florica Zarcu şi Felicia Dragne au venit în acest sezon şi au câştigat deja o ediţie şi o lingură de lemn care le-a dat dreptul sa revină. Ele au adăugat reţete noi şi diversificate şi au revenit cu dorinţa să câştige din nou, sâmbătă, 9 iunie, de la 19.30, la Prima TV.

În timp ce Felicia se pregătea să gătească, Emil Zarcu, viitorul mire, a fost invitatul surpriză a lui Horia şi a apărut din senin în timpul emisiunii cu un buchet de flori. Când l-a văzut aceasta a fost mirată dar nu se aştepta nicio secundă să fie cerută în căsătorie. Florica Zarcu, viitoarea soacră a fost extrem de emoţionată cu toate că ea a fost cu ideea de a se întâmpla cererea în căsătorie chiar pe platoul de filmare de la Mama mea găteşte mai bine.

Horia Vîrlan le-a urat să aibă o viaţă fericită şi lungă împreună în timp ce prezentatorul emisiunii, Valentin Sanfira de abia aşteaptă să le cânte la nuntă.

Cu această surpriză vor reuşi cele două să cucerească papilele gustative ale juratului Horia Vîrlan? Puteţi vedea asta sâmbătă, 9 iunie, de la ora 19.30, la Mama mea găteşte mai bine.

Cel de-al şaselea sezon al emisiunii Mama mea găteşte mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreţ de muzică populară, Valentin Sanfira şi jurizat de maestrul bucătar Horia Vîrlan poate fi urmărit în fiecare zi a săptămânii de la ora 19.30, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie