Horoscop: Top 5 zodii nimfomane

Horoscop: Top 5 zodii nimfomane
Vrei să ştii care este topul zodiilor dependente de sex? Bineînţeles, orice persoană care iubeşte sau are chef de aventuri va pune sexul pe primele locuri, însă sunt anumite zodii pentru care activitatea sexuală este cea mai importantă. Iată top 5 zodii nimfomane, realizat de YVE.ro.

Berbec

Femeile Berbec sunt pasionale, dezlănţuite, directe şi foarte curajoase. Chiar dacă trimite semnale erotice, asta nu înseamnă că bărbatul trebuie să se dezvăluie direct. Însă după ce prinzi în mreje o femeie Berbec, vei vedea că are o creativitate ieşită din comun. E foarte deschisă la jocuri sexuale, la ţinute sexy sau fantezii extreme. Cu toate acestea, e o femeie complexă, care combină romantismul cu instinctele animalice.

Leu

Femeia Leu are momentele ei: ori se aruncă în aventuri fără a clipi, ori se lasă cucerite foarte greu. Îi place să fie complimentată şi cucerită cu gesturi pasionale. Îi place să domine cel mai mult, dar şi să fie dominată. Se pretează uşor la jocuri sexuale, chiar excentrice.

Bărbatul Leu este la fel de pretenţios şi îi place să îşi cunoască bine teritoriul înainte de a-l cuceri şi poseda la propriu. Sexualitatea sa e debordantă, are încredere în sine şi îi place să fie complimentat.

Balanţă

Femeia Balanţă experimentează, e entuziastă şi curioasă. Se dedică plăcerilor excentrice numai pentru a păstra armonia momentului. Senzualitatea sa este mare, dar unele Balanţe se pot lăsa greu. Destul de pretenţioase la început, ele se îmbată apoi de plăcerea de a face sex. Pe măsură ce trece timpul, ea devine o artistă în ale dragostei.

Bărbatul Balanţă e şi el destul de complex fiindcă tinde să confunde dragostea cu sexul. Cu toate acestea, e un amant perfect deoarece îi place să experimenteze, să cunoască cât mai multe în ale sexului şi e foarte atent la detalii.

Scorpion

Femeia Scorpion este cea mai erotica, dar şi pasională femeie din zodiac. Ea experimentează orice, fără discernământ, deşi are o predispoziţie spre a lega relaţii serioase. Magnetismul femeii din această zodie este fără margini, dar cei care rămân lipiţi de ea vor fi doar cei care i se dedică total şi ajung la înălţimea pretenţiilor ei sexuale.

Bărbatul Scorpion e foarte sensibil, dar această sensibilitate e transpusă într-un erotism fără margini. El e pasional, atrăgător, cu performanţe sexuale notabile. Sexul e foarte important, îi plac perversiunile şi îşi caută femei la fel de pricepute ca el.


Citeste continuarea pe YVE.ro.
viewscnt

Din aceeași categorie