În această vară la PrimaTV, Jandarmeria distrează România!

În această vară la PrimaTV,  Jandarmeria distrează România!

În această vară Jandarmii vor cuceri micile ecrane şi îi vor face să râdă pe români, în fiecare miercuri la Prima TV. Din 21 iunie, telespectatorii sunt invitaţi să râdă copios la aventurile sergentului Cruchot, interpretat de inegalabilul Louis de Funès.

În fiecare miercuri, Prima TV îşi va încânta telespectatorii cu o serie de mare succes în întreaga lume, o serie de şase filme de comedie care prezintă aventurile unor jandarmi, în centrul acestora aflându-se sergentul Cruchot, interpretat magistral de Louis de Funès. Jandarmul din Saint Tropez, Jandarmul la New York, Jandarmul se însoară, Jandarmul la plimbare, Jandarmul şi extratereştrii şi Jandarmul şi Jandarmeriţele sunt titlurile care vor face mai amuzante serile de miercuri de la Prima TV.

Primul film din serie, Jandarmul din Saint Tropez, difuzat miercuri 21 iunie de la ora 20.30, a avut un succes imens în Franţa unde peste 7 milioane de spectatori au umplut sălile de cinema. În primul film al seriei, inspectorul Cruchot este avansat în funcţie şi trimis, drept răsplată pentru munca realizată, la Saint Tropez. Împreună cu fiica sa, sergentul Cruchot ajunge să se lupte cu nudiştii din Saint Tropez, să îşi scoată fiica din încurcăturile în care intră şi mai ales să prindă o bandă de hoţi de tablouri.

Efectele comice ale unor situaţii în care jandarmii sunt puşi în filmele din celebra serie vor face ca telespecatorul să aibă excese de râs şi să aprecieze o comedie, aşa cum este Jandarmul din Saint Tropez, chiar şi după 50 de ani. Totul este asezonat cu contorsiunile feţei lui Louis de Funes care reprezintă bărbatul de vârstă medie, cu un temperament incontrolabil care alături de statura mică şi exagerările faciale fac toate comediile lui Funès să fie chiar şi peste timp unele dintre cele mai apreciate din toate timpurile. Louis de Funès este unul dintre cei mai îndrăgiţi actori şi se alătură lui Jean Gabin şi lui Bourvil în galeria de renume a cinematografiei franceze.

Declarat cel mai popular actor francez la sfârşitul anului 1968, Funes s-a bucurat la început de un succes enorm în Europa şi în Asia, cucerind până la urmă întreaga lume. Începând de săptămâna aceasta, în fiecare miercuri la Prima TV, Jandarmii vor cuceri România cu comedia. Din 21 iunie, de la ora 20.30, pe Prima TV, telespectatorii sunt invitaţi să râdă copios la aventurile sergentului Cruchot, interpretat de celebrul Louis de Funès, în toate cele 6 filme ale seriei.

viewscnt

Din aceeași categorie