FoodPro Preloader

În această vară la PrimaTV, Jandarmeria distrează România!

În această vară Jandarmii vor cuceri micile ecrane și îi vor face să râdă pe români, în fiecare miercuri la Prima TV. Din 21 iunie, telespectatorii sunt invitați să râdă copios la aventurile sergentului Cruchot, interpretat de inegalabilul Louis de Funès.

În fiecare miercuri, Prima TV își va încânta telespectatorii cu o serie de mare succes în întreaga lume, o serie de șase filme de comedie care prezintă aventurile unor jandarmi, în centrul acestora aflându-se sergentul Cruchot, interpretat magistral de Louis de Funès. Jandarmul din Saint Tropez, Jandarmul la New York, Jandarmul se însoară, Jandarmul la plimbare, Jandarmul și extratereștrii și Jandarmul și Jandarmerițele sunt titlurile care vor face mai amuzante serile de miercuri de la Prima TV.

Primul film din serie, Jandarmul din Saint Tropez, difuzat miercuri 21 iunie de la ora 20.30, a avut un succes imens în Franța unde peste 7 milioane de spectatori au umplut sălile de cinema. În primul film al seriei, inspectorul Cruchot este avansat în funcție și trimis, drept răsplată pentru munca realizată, la Saint Tropez. Împreună cu fiica sa, sergentul Cruchot ajunge să se lupte cu nudiștii din Saint Tropez, să își scoată fiica din încurcăturile în care intră și mai ales să prindă o bandă de hoți de tablouri.

Efectele comice ale unor situații în care jandarmii sunt puși în filmele din celebra serie vor face ca telespecatorul să aibă excese de râs și să aprecieze o comedie, așa cum este Jandarmul din Saint Tropez, chiar și după 50 de ani. Totul este asezonat cu contorsiunile feței lui Louis de Funes care reprezintă bărbatul de vârstă medie, cu un temperament incontrolabil care alături de statura mică și exagerările faciale fac toate comediile lui Funès să fie chiar și peste timp unele dintre cele mai apreciate din toate timpurile. Louis de Funès este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și se alătură lui Jean Gabin și lui Bourvil în galeria de renume a cinematografiei franceze.

Declarat cel mai popular actor francez la sfârșitul anului 1968, Funes s-a bucurat la început de un succes enorm în Europa și în Asia, cucerind până la urmă întreaga lume. Începând de săptămâna aceasta, în fiecare miercuri la Prima TV, Jandarmii vor cuceri România cu comedia. Din 21 iunie, de la ora 20.30, pe Prima TV, telespectatorii sunt invitați să râdă copios la aventurile sergentului Cruchot, interpretat de celebrul Louis de Funès, în toate cele 6 filme ale seriei.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU