Începe sezonul tomană-iarnă la Cronica Cârcotaşilor

Începe sezonul tomană-iarnă la Cronica Cârcotaşilor

Cronica Cârcotaşilor, se pregăteşte cu un nou sezon la Prima TV. Miercuri, 13 septembrie de la ora 20.30 veţi vedea cât de grea a fost tăcerea pentru Ioana Petric, Şerban Huidu şi Codruţ Kegheş.

Pentru Cârcotaşi tăcerea e tot mai grea şi nu mai au răbdare. Ioana, Şerban şi Dezbrăcatu’ de abia aşteaptă să se „dezlănţuie” de miercuri, 13 septembrie, la Prima TV. Cronica Cârcotaşilor va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30. (vezi video aici)

Cârcotaşa Ioana Petric ne spune că: „Tăcerea a fost atât de grea încât îmi vine să urlu cât mă ţin plămânii <<mi-a fost dor să vin la muncă! >>. Mi-am încărcat bateriile când la munte, când la mare. Am petrecut două săptămâni de vis în Grecia si am încheiat oficial vacanţa la Vadu. Asta după ce am trăit aventura vieţii mele în drumeţie prin munţii Bucegi. Oricum, m-am plimbat atât de mult încât aproape am uitat unde stau şi plimbările astea o să se concretizeze cât de curând într-un blog.”

Codruţ Kegheş alias Dezbrăcatu’ abia aşteaptă să-şi facă treaba pentru că: “La ce se întâmplă în ţara asta …măcar să mai zâmbim, dacă altceva e imposibil sau scump.” Pentru el a fost una dintre cele mai frumoase vacanţe petrecute alături de băiatul lui: “Totul a fost combinat cu mare, soare, muncă şi dormit în rulota de care ne-am îndrăgostit! Am cunoscut mulţi oameni de calitate cu care abia aştept să ne reîntâlnim!”

Dacă ar fi să facă un top ruşinică al tuturor evenimentelor petrecute de la ultima emisiune până azi, cârcotaşul suprem, Şerban Huidu pune pe primul loc PSD care şi-a votat căderea propriului guvern iar pe următoarele locuri ar fi: “Premierul Tudose care nu ţine bani la bănci şi Dragnea brazilianul.” Cât despre sezonul 36 al Cronicii Cârcotaşilor şi de cât de grea a fost tăcerea, Şerban spune: “Se poate vedea din noul promo. Ne-am simţit neputicioşi în faţa avalanşei de evenimente. ”

Emisiunea prezentată de Ioana Petric, Codruţ Keghes (Cătălin Dezbrăcatu') şi Şerban Huidu va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30.

Cronica Cârcotaşilor a debutat pe micul ecran în anul 2000, iar în cele 35 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Cea mai longevivă emisiune de divertisment din România revine cu un nou sezon, din 13 septembrie, în fiecare miercuri de la ora 20:30, la Prima TV.

***

Cele mai bune momente ale emisiunii pot fi urmărite pe www.Carcotasii.ro

***

Alte informaţii despre Cronica Cârcotaşilor se găsesc pe Facebook la adresa:

https://www.facebook.com/Carcotasii

viewscnt

Din aceeași categorie