FoodPro Preloader

Începînd de luni, 18 septembrie, Pasiune toscană - povestea unei iubiri imposibile la Prima TV

 

Începînd de luni, 18 septembrie, Prima TV spune povestea impresionantă a unei iubiri imposibile într-un nou serial italian: Pasiune toscană. Luni, de la ora 17.00, telespectatorii vor vedea un tărâm al vinului, al iubirii dar și al sângelui vărsat în numele unui război nesfârșit între familiile care fac afaceri în industria vinurilor și care au fost dintotdeauna rivale înverșunate.

Secretele sunt ascunse sub o aparență perfectă în care peisajele contrastează cu drama și suspansul născut din șantaj, conspirații dar și dintr-o iubire imposibilă. Acestea sunt subiectele care înconjoară evenimentele din Pasiune toscană, o poveste care se desfășoară în podgoriile din Toscana și care te așteaptă de luni până vineri la Prima TV, începând cu ora17.00.

 

Pasiune, iubire, trădare și crimă. Acesta este orașul Villalba din frumoasa Toscana, regiune renumită a Italiei. O întrebare este pe buzele tuturor: “Cine l-a ucis pe Luca Monforte?” Astfel, o crimă zguduie aparenta liniște a Toscanei iar acuzațiile nejustificate duc la condamnarea la închisoare a unei tinere fete, Aurora. Acestea marchează începutul poveștii în care eroina noastră luptă atât pentru dragoste cât și pentru familie și onoare. Ea este cea care luptă pentru libertatea ei și care va duce vechile dușmănii la cote înalte. Pasiune toscană este o poveste extrem de captivantă despre șantaj, crimă, conspirație și secrete. Însă, mai presus de orice, este o poveste impresionantă de iubire, o iubire imposibilă între Aurora și Alessandro. Amândoi fac parte din familii rivale și sunt separați de evenimente pline de sânge și mister.

Pe dealurile din Toscana, acoperite cu mii de rânduri de viță de vie, care timp de secole și-au înfipt adânc rădăcinile în pământul bogat al ținutului, două mari familii se atrag și se resping reciproc într-o sagă de familie făcută din dragoste, din pământ, din vin și din sânge.

 

Rolurile principale sunt interpretate de Anna Safroncik (Aurora Taviani) și Roberto Farnesi (Alessandro Monforte) doi actori italieni cunoscuți pentru rolurile lor în seriale de success din Italia. Producția este filmată în regiunea cunoscută sub numele Toscana, una dintre cele mai frumoase zone din Italia, cunoscută pentru orașele sale medievale și muzeele cu opere de artă ale pictorilor și sculptorilor italieni faimoși. Însă, Toscana mai este cunoscută și pentru plantațiile de viță de vie, câmpii și dealuri pitorești unde se fac cele mai bune vinuri italienești.

 

De luni, 18 septembrie, de la ora 17.00, Pasiune toscană va fi locul unde telespectatorii se vor întâlni la Prima TV cu povestea de iubire imposibilă dintre doi tineri care vor să învingă toate obstacolele pentru a fi fericiți.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU