Prima News face Turul României

Prima News face Turul României

Avem o ţară. Să o cunoaştem! Prima News le prezintă telespectatorilor România fără farduri, îi arată pe români cu oraşele şi satele lor, cu bucurii şi necazuri, cu victorii şi greşeli. La Prima News plecăm în Turul României.

Prezentatorii canalului de ştiri vor ajunge în oraşele mari ale ţării şi le vor arăta celor de acasă vieţile oamenilor cu bune, cu rele, cu reuşite şi nereuşite. Vom afla direct de la români dacă sunt sunt mulţumiţi de ţara lor, de oraşul lor, de liderii lor, iar de la autorităţile locale ce au făcut pentru comunitate, ce nu au reuşit să facă şi cum arată viitorul comunităţii pe care o păstoresc.

Să facem ştiri împreună este îndemnul Prima News pentru toţi românii. Echipa de jurnalişti a postului de ştiri din portofoliul Grupului Clever va ajunge în oraşele reprezentative pentru România, unde vom vorbi despre succesul unor autorităţi locale, însă nu vom ocoli nici zonele în care acestea au eşuat.

În jurnalele de ştiri, prezentatorul Prima News va prezenta ştiri şi reportaje împreună cu oamenii locului şi autorităţi. Jurnalistul Prima News devine un agent electoral al oraşului pe care l-a vizitat, îi spune  poveştile, vorbeşte despre impresiile pe care i le-a lăsat oraşul, astfel încât toţi cei aflaţi în faţa micului ecran să se regăsească în actualitatea locală.

Ţara şi oamenii ei se prezintă la Prima News. Pentru că asta-i România!

viewscnt

Din aceeași categorie