Prima TV transmite unicul competition reality show sportiv din România: Bate Cupa

Competiţie, ambiţie şi mult talent. Toate acestea au fost reunite într-un format de televiziune unic, transmis sâmbătata, de la ora 23.00, la Prima TV. Bate Cupa este un competition reality show sportiv dedicat celei mai spectaculoase competiţii din România, la care participă toate cele 24 de cluburi calificate în grupele Cupei României. Fiecare club e reprezentat de 4 jucători, 2 seniori şi 2 jucători de perspectivă, care se întrec în 12 probe sportive distractive, unele realizate în premieră mondială.

În primul sezon pe care telespectatorii îl pot urmări în premieră şi în exclusivitate la Prima TV vor juca seniorii, care vor puncta pentru clubul lor. În al doilea sezon se vor întrece juniorii, care vor juca pentru ei, cei mai buni 3 fiind premiaţi.

Bate Cupa este cel mai amplu show de acest fel făcut vreodată în România, iar filmările au avut loc în 24 de locaţii diferite din ţară, pe terenul celor 24 de cluburi din 3 ligi diferite. Fanii acestor 24 de cluburi vor avea ocazia să cîştige mai multe premii, dintre care cel mai mare este un premiu de 1 milion de lei pus în joc la Finală Cupei de pe 15 mai 2024.

Producătorii show-ului anunţă şi o premieră: Bate Cupa este primul competition reality show în care a fost folosită filmarea cu o dronă FPV folosită şi în războiul din Ucraina, iar imaginile obţinute oferă o perspectivă spectaculoasă asupra fotbaliştilor şi a execuţiilor lor.

Emisiunea Bate Cupa este difuzată de Prima TV, televiziune din portofoliul Grupului Clever, în fiecare sâmbătă, de la ora 23.00.

viewscnt

Din aceeași categorie