Ioana Petric vacanţă relaxantă inaintea unui nou sezon Cronica Cârcotaşilor

Ioana Petric vacanţă relaxantă inaintea unui nou sezon Cronica Cârcotaşilor

Înaintea un sezon plin de bunăvoie şi amuzament la Cronica Cârcotaşilor, frumoasa prezentatoare Ioana Petric s-a bucurat de o binemeritată vacanţă alături de prietenii apropiaţi. Deşi nu şi-a plănuit din timp nicio plecare, Ioana s-a lăsat purtată de val şi a ales spontaneitatea, astfel reuşind să aibă parte nu de una, ci de două vacanţe relaxante. Deşi nu este o iubitoare a iernii, aceasta a ales să plece, totuşi, în Bansko pentru a se bucura de sezonul în care ne aflăm şi pentru a-şi exersa mersul cu placa. Acolo a avut parte de multă zăpadă şi distracţie.

Mai apoi, pentru a-şi satisface şi pasiunea pentru temperaturile ridicate, Ioana a ales ca destinaţie minunatul oraş Tel Aviv. Ea s-a declarat complet încântată atât de cultura oraşului, cât şi de locuitorii acestuia, Ioana considerând că ar trebui ca românii să înveţe să fie mai relaxaţi şi mai deschişi, la fel ca şi ei.

Şi, pentru că se aflau în Israel, Ioana şi prietenii ei nu puteau rata ocazia de a vizita şi Ierusalimul unde aceştia au avut parte de unul dintre cele mai spectaculoase apusuri, ceea ce a făcut-o pe frumoasa prezentatoare să creadă că “în ciuda diferenţelor culturale şi religioase, pe care nu ai cum să nu le observi în Ţara Sfântă, la finalul zilei există un singur Dumnezeu pentru toţi”.

După ultima oprire, care a avut loc la Marea Moartă, Ioana Petric s-a întors pe meleagurile ţării cu amintiri de neuitat, plină de energie şi pregătită pentru un nou sezon al Cronicii Cârcotaşilor care va începe din 28 februarie la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie