Jean Gavril, "omul-orchestră"

Este tânăr, carismatic şi foarte talentat. Jean Gavril, un artist constănţean, este hotărât să rupă topurile din România. Are şi cu ce. Jean este practic "omul-orchestră". Şi are multe poveşti de spus. Aflaţi acum mai multe despre el.

Am primit un telefon nu prea plăcut pe la 6 dimineaţa şi nu am mai putut să dorm aşa că am compus cântecul ăsta.

Aşa încep toate piesele pe care le compune Jean. De la trăiri, sentimentele şi desigur insomnii. Aşa a apărut şi primul lui single "Totul sau nimic". De la o poveste de dragoste, povestea lui de dragoste...

E povestea mea, din ultimii 4 sau 5 ani, cu o fată la depărtare, am stat departe, am fost încăpăţânaţi mult timp şi am zis că nu o să ne despartă, şi a fost foarte jos şi foarte sus, un fel de mediu al contraxtelor mereu.

De mic a început să cânte. Prima oară la chitară şi apoi, rând pe rând, la tobe, pian şi chitară-bass.

Prima oară când am pus mâna pe o chitară eram clasa 1 şi am primit-o cadou de la părinţii mei şi atunci început totul.

Mai târziu, în liceu, a primit un telefon, de nicăieri, prin care era invitat să cânte într-o trupă. Aşa a început să câştige şi primii bani din muzică.

Am început într-un pub care era cam pe val, era vârf de listă, asta a fost bafta noastră, nu ştiu cum s-au întâmplat.

Îi place să călătorească şi este descurcăreţ în orice situaţie. Anul trecut, în timpul unei vacanţe în Paris, Jean a făcut şi ceva bani de buzunar.

M-am dus şi am cântat cu chitara pe străzi doar ca să văd cum se simte să îţi arunce oamenii câte un euro, scoteam bani să mănânc şi să îmi iau ceva acolo pe zi şi am făcut-o nu pentru bani.

S-a gândit însă şi la ce ar putea face dacă nu ar mai cânta. Aşa că, precaut de fel, s-a înscris la Arhitectură.

Arhitectura mi-a plăcut şi am văzut-o ca singura alternativă pe care aş putea să o am în afară de muzică. Titlul ăsta de arhitect mi se pare foarte sexy , el e păstrat, ştii.

Jean are planuri mari cu muzica. Atunci când nu este la cursuri, tânărul intră în studio. Vrea să scoată primul lui album aşa că lucrează de zor la noile piese.

viewscnt

Din aceeași categorie