Livia Graur impresionată de Cina cea de taină a lui Leonardo da Vinci

Livia Graur impresionată de Cina cea de taină a lui Leonardo da Vinci

Livia Graur, prezentatoarea ştirilor Focus de la Prima TV, a făcut o scurtă călătorie până la Milano, unul dintre oraşele din Italia pe care nu le-a vizitat. De data aceasta a mers doar cu soţul ei şi a fost prima vacanţă în doi de când s-a născut Renata, fetiţa ei de 3 ani.

Proaspăt întoarsă la pupitrul ştirilor Focus, vedeta Prima TV spune că nu a ratat obiectivele turistice din Milano şi a vizitat tot ce se putea vizita în câteva zile: “Domul este printre cele mai impresionante clădiri pe care le-am văzut vreodată, dar mi-au plăcut în egală măsură Rotonda dela Besana, o construcţie superbă în stil baroc, ce înconjoară o bisericuţă din secolul 17. Am vizitat şi biserica Santa Maria delle Grazie, un asezământ care găzduieşte şi celebra opera Cina cea de taină a lui Leonardo da Vinci, dar si castelul Sfortza. Iar la numai 70 de kilometri de oras am descoperit un loc mirific, lacul Como. Peisajul a fost de-a dreptul unul de vis. ”

Binenţeles că Livia nu a putut rata şi cumpărăturile din capital modei şi s-a întors cu bagajul de două ori mai mare decât atunci când plecase, plus câteva pungi pe lângă. Ea a luat lucruri atât pentru ea cât şi pentru Renata. “Am vizitat oraşul în lung şi-n lat. Cred că am făcut zeci de kilometri pe jos, fără exagerare, am vizitat tot ce se putea vizita, am mers atât de mult, încât seara când ajungeam la hotel nu-mi mai simţeam picioarele. Am descoperit în oraşul Milano un loc foarte romantic şi frumos” spune Livia Graur.

viewscnt

Din aceeași categorie