Marcel Toader şi Maria Constantin vs. Ioana Petric şi Christian D confruntarea supremă la Super Cireaşa de pe tort!

Marcel Toader şi Maria Constantin vs. Ioana Petric şi Christian D confruntarea supremă la Super Cireaşa de pe tort!

Sâmbătă, de la ora 20.30, la Prima TV, emisiunea Super Cireaşa de pe tort are două cupluri care se confruntă pentru a câştiga titlul de cea mai bună gazdă. Ioana Petric şi Cristian Dumitrescu, solistul trupei Narcotic Sound, cunoscut şi cu numele de scenă Christian D, vs. Marcel Toader şi Maria Constantin, cunoscută cântăreaţă de muzică populară.

Echipele vor fi supuse unui test al maestrului Horia Vîrlan şi vor găti meniuri diferite iar surprizele se vor ţine lanţ din partea fiecărei echipe în lupta de a câştiga Super Cireaşa de pe tort. Cârcotaşa Ioana Petric spune că: "Ne-am distrat foarte mult, mi-a plăcut la emisiune. Toate preparatele ne-au ieşit foarte bine, chiar şi lava cake, chiar dacă am făcut pentru prima oară. Dar cel mai mult mi-a plăcut că am gătit împreună. Cristi a făcut o salată de icre senzaţională." În schimb, Maria Constantin, soţia lui Marcel Toader, a făcut un adevărat spectacol folcloric în piaţă unde a cântat pentru a-i binedispune pe cei aflaţi la cumpărături.

Nu vor lipsi, binenţeles, comentariile acide ale lui Horia Vîrlan care vor face deliciul telespectatorilor precum şi ponturi culinare pentru cei de acasă care îşi doresc să afle cum se gătesc de fapt multe reţete ale vedetelor. Sâmbătă de la ora 20.30 o nouă ediţie a emisiunii Super Cireaşa de pe tort îi aşteaptă pe telespectatori cu un show culinar pe cinste!

viewscnt

Din aceeași categorie