Maria Cârneci şi Andreea Tonciu vs. Mihai Mitoşeru şi Florin Măxineanu la Super Cireaşa de pe tort

Maria Cârneci şi Andreea Tonciu vs. Mihai Mitoşeru şi Florin Măxineanu la Super Cireaşa de pe tort

Sâmbătă, 3 iunie, de la ora 20.30, Prima TV pregăteşte telespectatorilor o ultimă

ediţie Super Cireaşa de pe tort a sezonului cu numărul 15. Ca de obicei, patru vedete, grupate în două echipe, vor lupta pentru titlul de gazdă perfectă. Mihai Mitoşeru şi Florin Măxineanu au făcut mai mult spectacol în piaţă decât cumpărături iar echipa adversă, cea formată din Maria Cârneci şi Andreea Tonciu, a fost precaută faţă de talentele culinare ale celor doi. Cele două au fost convinse că după cina băieţilor vor ajunge la o covrigărie. Totuşi, echipa formată din Mihai Mitoşeru şi Florin Măxineanu a reuşit să facă un meniu cât de cât comestibil dar asta nu înseamnă că nu s-au amuzat de toate situaţiile create atât în piaţă cât şi în bucătărie, la gătit. “Eu m-am distrat foarte tare şi cred ca am fost echipa pusă pe glume mai tot timpul. Nu am fost cel mai tare bucătar dar câteodată e bine să manânci mai puţin” a spus Mihai Mitoşeru. Deşi nu a mai făcut niciodată clafoutis şi nici nu a auzit vreodată de el, Andreea Tonciu s-a descurcat până la urmă cu celebrul desert franţuzesc.

Echipa câştigătoare va primi titlul de „Gazda Perfectă” iar ponturile culinare nu trebuie să le ratezi pentru că Horia Vîrlan va lua la bani mărunţi reţetele şi modul în care vor găti vedetele din ultima ediţie a show-ului Super Cireaşa de pe tort .

Cum s-au distrat vedetele, ce au gătit şi cine a ieşit învingător din competiţie vedeţi sâmbătă, la ora 20.30, la Prima TV în ultima ediţie a sezonului emisiunii Super Cireaşa de pe tort.

viewscnt

Din aceeași categorie