Meciurile verii sunt la Prima TV! Chelsea - O. Lyon şi Atletico Madrid - Inter, in direct, la Prima TV

Meciurile verii sunt la Prima TV! Chelsea - O. Lyon şi Atletico Madrid - Inter, in direct, la Prima TV

Două amicale de vis, Chelsea vs Olympic Lyon şi Atletico Madrid vs Inter vor fi transmise de Prima TV marţi şi sâmbătă începând cu ora 22.00.

Prima TV difuzează 2 meciuri din cadrul celui mai puternic turneu amical inter-cluburi International Champions Cup. Astfel, marţi 7 august şi sâmbătă 11 august, de la ora 22.00,Prima TV difuzează meciurile live Chelsea – Olympic Lyon şi repectiv Atletico Madrid – Inter Milano.

Înfruntarea dintre Chelsea şi Olympic Lyon va fi marţi, de la ora 22.00, pe stadionul Stamford Bridge din Londra. Sâmbătă, 11 august, de la ora 22.00 Atletico Madrid o va întâmpina pe Inter pe noul stadion din Madrid - Wanda Metropolitano.

Aceste meciuri fac parte din International Champions Cup, în care cele mai tari echipe de club din Europa se pregătesc în meciuri amicale pentru noile sezoane.

Cele două partide pot fi urmărite în direct la Prima TV marţi,7 august, şi sâmbătă, 11 august, începând cu ora 22.00. Nu rata confruntarea campionilor, pentru că cei mai buni joacă din prima ... la Prima Tv!

viewscnt