FoodPro Preloader

Minodora și Dan Bursuc vs. Cornelia și Lupu Rednic la Super Cireașa de pe tort

Sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20.30, Prima TV pregătește telespectatorilor o ediție tradițională a emisiunii Super Cireașa de pe tort cu Minodora și Dan Bursuc vs. Cornelia și Lupu Rednic. Maestrul Horia Vîrlan va da multe ponturi culinare pe care nu trebuie să le ratezi. Se va găti tradițional și nu numai, de la supă cremă de legume cu crutoane făcută de echipa Minodora și Dan Bursuc până la un tort de trufe făcut de Cornelia și Lupu Rednic.

Despre Cornelia Rednic maestrul Horia Vîrlan a remarcat că se descurcă foarte bine în bucătărie: “Ea poate fi un exemplu pentru multe gospodine. Mie îmi place cum gătește.” În schimb Dan Bursuc și Minodora au făcut spectacol în piață, la cumpărături, pentru că au venit după ei cu instrumentiști care au cântat, cât timp cei doi au achiziționat tot ceea ce le trebuia pentru a face mâncarea.   

Cum s-au distrat vedetele, ce au gătit și cine a ieșit învingător din competiție vedeți sâmbătă, la ora 20.30, la Prima TV într-o ediție de sărbătoare a emisiunii Super Cireașa de pe tort. (vezi video aici)

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU