Minodora şi Dan Bursuc vs. Cornelia şi Lupu Rednic la Super Cireaşa de pe tort

Minodora şi Dan Bursuc vs. Cornelia şi Lupu Rednic la Super Cireaşa de pe tort

Sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 20.30, Prima TV pregăteşte telespectatorilor o ediţie tradiţională a emisiunii Super Cireaşa de pe tort cu Minodora şi Dan Bursuc vs. Cornelia şi Lupu Rednic. Maestrul Horia Vîrlan va da multe ponturi culinare pe care nu trebuie să le ratezi. Se va găti tradiţional şi nu numai, de la supă cremă de legume cu crutoane făcută de echipa Minodora şi Dan Bursuc până la un tort de trufe făcut de Cornelia şi Lupu Rednic.

Despre Cornelia Rednic maestrul Horia Vîrlan a remarcat că se descurcă foarte bine în bucătărie: “Ea poate fi un exemplu pentru multe gospodine. Mie îmi place cum găteşte.” În schimb Dan Bursuc şi Minodora au făcut spectacol în piaţă, la cumpărături, pentru că au venit după ei cu instrumentişti care au cântat, cât timp cei doi au achiziţionat tot ceea ce le trebuia pentru a face mâncarea.

Cum s-au distrat vedetele, ce au gătit şi cine a ieşit învingător din competiţie vedeţi sâmbătă, la ora 20.30, la Prima TV într-o ediţie de sărbătoare a emisiunii Super Cireaşa de pe tort. (vezi video aici)

viewscnt

Din aceeași categorie