Orgolii un serial italian fascinant la Prima TV

Orgolii un serial italian fascinant la Prima TV

Prima TV aduce pe micile ecrane un nou serial fascinant care prezintă o lume a începutului de secol XX când au loc puternice schimbări sociale, în care vechiul va fi înlocuit de nou. Din 16 iulie, de la ora 16.00, telespectatorii vor vedea „Orgolii” un serial fascinant cu peste 200 de actori, mii de figuranţi, balerini, muzicieni, peste 3000 de costume splendide de epocă, scenografii grandioase şi scenarii pline de pasiune, iubiri contrastante, dar şi de intrigă şi complot.

La începutul anilor 1900, două familii sunt divizate de convenţiile sociale, dar unite prin sentimente. Pe de o parte se află familia de marchizi Obrofari, exponenţi ai clasei nobile, proprietarii unei bănci şi a unor imense proprietăţi, dar ameninţată de progres şi copleşită de contradicţii. Pe de altă parte descoperim familia Pironi, cu origini umile, dar care prin muncă şi integritate morală caută să îşi recapete demnitatea.

Totul începe când marchiza Anna este obligată de părinţii ei să se mărite cu contele Herman Ludovici. Dar în ziua nunţii ei se întoarce Pietro Pitoni, bărbatul de care Anna este profund îndrăgostită încă de când era adolescentă.

Rolurile principale sunt interpretate de Elena Sofia Ricci (Anna Obrofari) şi Daniele Pecci (Pietro Pironi) doi actori italieni cunoscuţi pentru rolurile lor în seriale şi filme de succes în Italia.

Din 16 iulie, de luni până vineri, de la ora 16.00, Orgolii va fi locul unde telespectatorii se vor întâlni la Prima TV cu povestea de iubire imposibilă dintre doi oameni care vor să învingă toate obstacolele pentru a fi fericiţi.

viewscnt

Din aceeași categorie