Pasiune Toscana, din 18 septembrie, la Prima TV

“Pasiune Toscană” este o poveste extrem de captivantă despre şantaj, crimă, conspiraţie şi secrete, dar mai presus de orice este o poveste impresionantă de iubire, plină de pasiune şi sentiment, o iubire imposibilă între doi tineri, Aurora Taviani (Anna Safroncik) şi Alessandro (Roberto Farnesi), ce fac parte din familii rivale.Totul se desfăşoară în decorul unei provincii înstărite din Toscana, dar care pare perfectă doar la suprafaţă...

Aurora a fost acuzată pe nedrept cu ani în urmă că l-ar fi ucis pe tatăl iubitului ei, Alessandro. Moartea tatălui său este moment definitoriu pentru povestea lor de dragoste, forţându-l pe Alessandro să rupă orice legatură cu iubirea vieţii lui. Cele două familii, Monforte şi Taviani, ambele cu afaceri de familie în industria vinurilor, au fost dintotdeauna rivale înverşunate, dar moartea capului familiei Monforte a reaprins venin şi ură reciprocă.

La opt ani de la tragicul eveniment, Aurora este eliberată din închisoare şi se întoarce în casa bunicii sale, în Villalba, un sat toscan traversat de podgorii întinse, convinsă fiind că doar dovedindu-şi nevinovăţia îşi poate recupera viaţa. Alessandro, care a preluat afacerea familiei după moartea tatălui său şi a ţinut compania în picioare, intenţionează să o alunge pe Aurora din Villalba, nedorind să recunoască că este încă îndrăgostit de aceasta.

Dragostea dintre Aurora şi Alessandro este de nestăpânit, însă soarta continuă să îi ţină pe cei doi departe unul de celălalt.


Prima TV vă prezintă un serial de succes produs în Italia şi difuzat în peste 30 de ţări din întreaga lume printre care Italia, Ungaria, Grecia, Polonia, Turcia, Bulgaria, Serbia, Slovenia, Croaţia, Cipru, Rusia, Mexic, Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Israel, Singapore, Egipt şi altele.

viewscnt

Din aceeași categorie