Pe 22 aprilie, de la ora 20.30, Un Schimb de mame spectaculos la Prima TV

Pe 22 aprilie, de la ora 20.30, Un Schimb de mame spectaculos la Prima TV

Duminică, 22 aprilie, de la ora 20.30, la Prima TV, în cel de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame, telespectatorii pot urmări un schimb de mame spectaculos. Telespectatorii vor face cunoştinţă cu familia Drăghici din Snagov, judeţul Ilfov şi cu familia Andronache din Lunca Banului, judeţul Vaslui.

La Snagov, Andreea şi Dragoş îşi trăiesc viaţa în tihnă, sunt tineri căsătoriţi, au doi copilaşi şi o afacere de familie. Cei doi copii, Alessia şi Andrei sunt bine îngrjiţi şi beneficiază de ambii părinţi acasă mai mereu. La Lunca Banului, Ştefania şi Sebi trăiesc o viaţă un pic mai grea, fiind la ţară, muncind doar el şi având, pe lângă trei copilaşi, o gospodărie mare de întreţinut. Dar căldura acestei familii impresionează prin hărnicie şi simplitate.

Ajunsă la Lunca Banului, Andreea îşi dă seama că are baia în fundul curţii şi că aici a ajuns într-adevăr la ţară. S-a zis cu oalele sub presiune, apa curentă şi toate la dispoziţie. Aici trebuie să munceşti în fiecare clipă şi să vezi şi de familie iar tatăl se dovedeşte a fi înţelegător şi chiar răbdător pe alocuri.

La Snagov, Ştefania trăieşte luxul de avea tot la îndemână şi a se axa pe activităţi recreaţionale, într-un spaţiu cu care nu este deloc obişnuită. Mama de schimb trece printr-un proces de regăsire a sinelui, ascuns undeva departe, într-un sat, din judeţul Vaslui. (vezi video aici)

Urmăriţi cel de-al 26-lea sezon al reality-show-ului Schimb de mame duminică, 22 aprilie, de la ora 20.30. Noul sezon al emisiunii vă pregăteşte încercări ale mamelor de schimb de a face pe plac noii familii – dacă reuşesc sau nu, puteţi afla în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie