Prima TV lansează grila de toamnă

Prima TV lansează grila de toamnă

Toamna aduce în grila Prima TV un serial nou italian - Pasiune toscană şi sezoane noi ale programelor consacrate ale postului: Schimb de mame, Mama mea găteşte mai bine, Trăsniţii, Cronica Cârcotaşilor şi Super Cireaşa de pe tort. Toate acestea revin pe micile ecrane începând cu 4 septembrie.

În această toamnă, Prima TV spune povestea impresionantă a unei iubiri imposibile printr-un nou serial Pasiune toscană. În curând, telespectatorii vor vedea la Prima TV un tărâm al vinului, iubirii dar şi al sângelui vărsat în numele unui război nesfârşit. Secretele în această saga sunt ascunse sub o aparenţă perfectă în care peisajele frumoase contrastează cu drame şi suspans. Acestea sunt subiectele care înconjoară evenimentele din Pasiune toscană, o poveste care se desfăşoară în podgoriile din Toscana şi care te aşteaptă în această toamnă la Prima TV. (vezi video aici)

Prima TV îşi lansează grila de toamnă cu cel de-al cincilea sezon al emisiunii Mama mea găteşte mai bine, show-ul care pune pe jar echipele venite să se lupte contracronometru pentru a găti cel mai bun preparat. Difuzată din 4 septembrie, de luni până duminică, de la ora 19.30, emisiunea prezintă echipe formate din mamă şi fiică/fiu care vor arăta un mare apetit pentru a câştiga. Horia Vîrlan, juratul emisiunii, ne spune: “Vrem să facem emisiunea puţin mai colorată cu imagini din culise astfel încât telespectatorii vor avea ocazia să vadă ce facem în timpul pauzelor: citim, mâncăm sau pur şi simplu jucăm table. Cu siguranţă vom avea mâncare ba mai bună, ba mai rea, ba mai gustoasă şi echipe care se plâng că nu e timp suficient sau echipe care termină mai repede. Vom avea din toate dar cu siguranţă vom avea mâncare gătită ca la mama acasă. Pe parcursul noului sezon vom vedea care mamă găteşte mai bine”. (vezi aici video)

Pentru Cârcotaşi tăcerea e tot mai grea şi nu mai au răbdare. Ioana, Şerban şi Dezbrăcatu’ de abia aşteaptă să se „dezlănţuie” de miercuri, 13 septembrie, la Prima TV. Cronica Cârcotaşilor va fi difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20.30. (vezi video aici)

Săptămânal, Super Cireaşa de pe tort îşi va desemna o echipă câştigătoare iar Horia Vîrlan aşteaptă să intre în casele românilor cu vedete de marcă şi un show vesel care să destindă la sfârşit de săptămână. Patru vedete, grupate în două echipe, sunt, pe rând, amfitrioni, respectiv musafiri la cină, pentru a afla cine merită titlul de gazdă perfectă. Meniul va fi subordonat unei teme date de maestrul Horia Vîrlan şi este alcătuit din aperitiv, fel principal şi desert. Noul sezon revine pe 16 septembrie, urmând ca în fiecare sâmbătă, de la ora 20.30, telespectatorii să fie delectaţi cu un show culinar pe cinste! (vezi video aici)

Duminică, 17 septembrie, debutează noul sezon Schimb de mame, care va fi difuzat de la ora 20.30. În fiecare duminică, româncele vor face schimb de familii şi vor lupta, la Prima TV, pentru titlul de „cea mai bună mamă”. Mai mult, fiecare dintre protagonistele noului sezon are posibilitatea de a câştiga titlul de “Prima Mamă” care va fi stabilit prin votul telespectatorilor la sms 1444. (vezi video aici)

Din 18 septembrie te aşteaptă gaşca trăsnită la Prima TV. De luni până miercuri, de la ora 22.30 vin noi episoade ale singurului serial românesc care a intrat în Cartea Recordurilor, Trăsniţii. Astfel, Pupăză, Ema, Gogoaşe, Teo, Chiorete şi Vandame dau startul unui nou sezon de aventuri „trăsnite”. Tot din 18 septembrie, Pupăză îşi aşteaptă noua asistentă care va fi aleasă printr-un casting deschis aici.

Din 30 septembrie revine în grila Prima TV, emisiunea Dosarele DNA, prezentată de Marius Saizu care spune povestea cazurilor sigilate de corupţie şi a fraudelor de miliarde de Euro care se află pe masa DNA.

Ne găsiţi şi pe Facebook la adresa: www.facebook.com/PrimaTVRomania

viewscnt

Din aceeași categorie