Program de sărbătoare la Prima TV!

Program de sărbătoare la Prima TV!

Prima TV pregăteşte telespectatorilor un program special de sărbătoare când toţi românii vor petrece Sfintele Sărbători Pascale. Pe lângă filme, Prima TV îşi va încânta telespectatorii cu ediţii speciale ale emisiunilor Mama mea găteşte mai bine, Super Cireaşa de pe tort şi Schimb de mame.

În Vinerea Mare, de la ora 20.30, telespectatorii vor urmări cel de-al cincilea film din seria MărgelatuColierul de turcoaze. Rolurile principale sunt interpretate de actorii Florin Piersic şi Szobi Cseh care interpretează cuplul justiţiar Mărgelatu – Buză de Iepure. În acest film, actorul Florin Piersic a jucat pentru prima oară alături de fiul său, Florin Piersic Junior. Nu rata vineri, 14 aprilie, un film memorabil cu Mărgelatu din care nu vor lipsi „pălăria” de floarea soarelui, ţoiul de anason şi pistolul cu opt ţevi.

Sâmbătă, 15 aprilie, în seara de Paşte, de la ora 20.30, Prima TV pregăteşte telespectatorilor o super ediţie a emisiunii Super Cireaşa de pe tort cu Pacha Man şi Valentin Sanfira vs Margherita de la Clejani şi Claudia Ghiţulescu. Maestrul Horia Vîrlan va intra în casele românilor cu un show vesel, cu vedete de marcă şi mai ales cu ponturi culinare pe care nu trebuie să le ratezi. Valentin Sanfira s-a împrietenit cu Pacha Man: “M-am simţit foarte bine la emisiune. Pacha e un băiat extraordinar şi ne-am înţeles foarte bine. Ne-am împărţit sarcinile: eu am luat pe gratis de la piaţă iar el a gătit drobul de miel. El s-a ocupat de asta şi eu am făcut o mâncare tradiţională gorjeană – tocanul de Novaci. O mâncare tradiţională, simplu de făcut şi foarte gustoasă”. (vezi video aici)

În prima zi de Paşte, competiţia se încinge la Mama mea găteşte mai bine unde Catinca Roman şi fiica sa, Calina vor găti pulpă de miel la cuptor cu legume şi salată de baby spanac, rucola şi muguri de pin. Echipa adversă, formată din cântăreaţa de muzică populară Mariana Ionescu - Căpitănescu şi fiul acesteia Anthony, va găti stufat de miel cu salată de ridichi şi gulii.

Sărbătoreşte alături de Prima TV şi asistă duminică seara la un Schimb de mame spectaculos din care nu vor lipsi incantaţiile şi aura de misticism. O mamă de schimb va reuşi să scoată din minţi familia gazdă iar telespectatorii se vor delecta cu un adevărat spectacol, un dialog de zile mari şi umor cât cuprinde, toate asezonate cu stupoare autentică şi mult haz de necaz. (vezi video aici)

Crede în bine de aceste sărbători şi fii alături de Ştirile Focus Prima TV în campania Stop indiferenţei! Fii tu schimbarea! În România anului 2017, câteva sute de animale nevinovate se transformă în victimele omului. La Focus 18 au fost prezentate cazuri dureroase, greu de privit, sau chiar de imaginat, în care omul atacă fiinţe fără apărare mai ceva ca un prădător, pentru că nu există o lege sau autoritate care să-l pedepsească. E timpul pentru o schimbare! E timpul ca tu să fii schimbarea! Susţine o lege mai aspră pentru cei care maltratează animalele! Cei care vor să susţină campania, pot semna petiţia pe focusprimatv.ro.

Prima TV sărbătoreşte Paştele cu show-uri culinare, vedete, poveşti pline de haz al schimbului de mame sau poveşti triste cu final fericit al animalelor maltratate. Odată cu sărbătorile pascale, Prima TV ţi-a pregătit un adevărat regal de divertisment românesc pentru toate gusturile.

viewscnt

Din aceeași categorie