Sean Paul în România. Artistul a înscris Bucureştiul pe harta Mad Love Europe Tour

Sean Paul în România. Artistul a înscris Bucureştiul pe harta Mad Love Europe Tour

Prima TV partener al celui mai spectaculos concert al primăverii.

Pe 23 mai, Sean Paul a oferit publicului din România cel mai spectaculos concert al primăverii, în parteneriat cu Prima TV, eveniment în cadrul căruia peste 4000 de fani au cântat şi au dansat timp de ore întregi la Arenele Romane.

În deschidere, Simona Nae, Fly Project şi Faydee au încântat publicul şi au făcut ca atmosfera să explodeze la Arenele Romane.

Sean Paul a urcat pe scenă în aplauzele şi uralele de bucurie ale fanilor şi, timp de mai bine de o oră, mii de oameni au dansat şi fredonat ritm cu ritm piese celebre precum "We Be Burnin'”, "Ever Blazin”, "Give It Up to Me”, "Never Gonna Be The Same” sau "Temperature”.

În singurul moment de respiro, în care artistul şi-a lăsat publicul să se oprească din dans, Sean Paul a mărturisit că tatăl lui este în spital şi i-a rugat pe toţi cei prezenţi să se roage pentru sănătatea lui. Emoţionat, el i-a îndemnat să îşi iubesca părintii şi să se gândească mereu la ei: „Eu cânt aici în timp ce tatăl meu este în spital. Va cer să ne rugăm împreună pentru el! Şi cred că, din păcate, nu ne gândim atât de mult cât ar trebui la părinţii noştri. Haideţi să fim aproape de ei! ” a încheiat Sean Paul, continuând concertul.

Printre vedetele prezente la eveniment se numără Cabral şi Andreea Ibacka, Marius Moga, Matteo, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Adina Buzatu, George Vintila şi alţii. Spectacolul de la Bucureşti a fost demn de înscris în rândul show-urilor internaţionale sub numele de ”Mad Love Europe Tour”, următoarea destinaţie a artistului fiind UK, pe 26 mai 2018.

viewscnt

Din aceeași categorie