FoodPro Preloader

Sebastian Ciobanu, cunoscut kickboxer, vine la Mama mea gătește mai bine să-l impresioneze pe Horia Vîrlan

Vineri, 6 octombrie, de la ora 19.30, Sebastian Ciobanu, cunoscut kickboxer roman care luptă în gale K1 și SuperKombat, va veni la show-ul culinar Mama mea gătește mai bine, să pregătească un preparat al mamei sale pentru a-l impresiona pe maestrul Horia Vîrlan. (vezi aici video)

Pui la grătar și salate este ceea ce mănâncă de obicei luptătorul K1, Sebastian Ciobanu. De data aceasta el nu va trebui să-și folosească forța ci doar abilitățile culinare pentru a găti o rețetă de-a mamei sale și pentru a câștiga în fața echipei adverse. Nevoia l-a învățat să gătească și a mai prins unele lucruri în bucătărie de la mama sa, o pensionară veselă și vorbăreață. “Ne înțelegem foarte bine. Este o relație excelentă mama-fiu și dacă voi câștiga nu m-am gandit ce voi face cu banii dar cu siguranță mă voi ambiționa să merg mai departe și să câștig cât mai mult” spune Sebastian.

Va reuși Sebastian să-l impresioneze pe Horia Vîrlan? Se va descurca în bucătărie la fel ca pe ringul de luptă? Telespectatorii pot vedea asta vineri, 6 octombrie, de la 19.30.

Cel de-al cincilea sezon al emisiunii Mama mea gătește mai bine, prezentată de îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Valentin Sanfira și jurizat de maestrul bucătar Horia Vîrlan poate fi urmărit în fiecare zi a săptămânii de la ora 19.30 la Prima TV.

Comentarii

ADAUGA COMENTARIU