Sfaturi utile pentru casa

Cand vorbesti despre confort, te gandesti in primul rand la spatiu. Amenajarile interioare trebuie sa fie adaptate in functie de dimensiunile apartamentului.

"Am incercat sa diversificam tipul de inchideri prin solutii noi: usi batante pe deschideri mai mici, usi flexate", spune manager Mirela Crivat.

Adaptate perfect oricarui spatiu, ideea acestei game de cabine de dus a venit ca un raspuns la solicitarile celor care traiesc in blocurile construite inainte de 1989. Usile cabinelor de dus nu se mai lovesc de vasele de toaleta, nu se mai deschid direct in chiuveta, nu lasa apa sa inunde baia si raman vesnic curate.

"Toate materiile prime folosite in aceasta productie sunt achizitionate de la producatori romani. Folosim o sticla de calitate foarte inalta pe care in egala masura o tratam. Sunt doua tipuri de tratament: tratamentul easy-clean sau putem sa apelam la tratamentul anti-calcar", spune Mirela Crivat.

Indiferent de marimea sau de tipul de baie, producatorul are solutii. Nu pierdeti sfaturile in fiecare duminica. de la 8:45 in emisiunea "Casa: constructie si design", la Prima TV.

viewscnt

Din aceeași categorie