Show-ul culinar Mama mea găteşte mai bine pregăteşte o ediţie specială de Paşte duminică, 8 aprilie, de la ora 19.30.

Show-ul culinar Mama mea găteşte mai bine pregăteşte o ediţie specială de Paşte duminică, 8 aprilie, de la ora 19.30.

În ziua de Paşte, emisiunea Mama mea găteşte mai bine v-a pregătit o ediţie specială. Două familii concurează pentru premiul emisiunii, dar, fiind vorba de sărbătorile pascale, acestea se vor întrece în reţete tradiţionale, ingredientul de bază fiind carnea de miel.

În această ediţie, vor intra în competiţie reţetele mamei Elena Robitu şi cele ale Olimpiei Niţu. Reţetele ambelor familii sunt tradiţionale, ce pot inspira telespectatorii pentru masa pe care o pregătesc familiilor de Paşti. Fiul Elenei ne-a mărturisit că pasiunea lui pentru bucătărie a început uitându-se la diferite emisiuni culinare. Pasionat de salate, Eduard a avut o slăbiciune pentru Horia Vîrlan şi pentru celebrul Jamie Oliver, iar acum este pregătit să câştige competeţia culinară alături de mama lui.

Fiica Olimpiei îşi aminteşte cum, încercând să gătească cremă de zahăr ars, a reuşit să ardă bucătăria şi să dea foc la perdele. Între timp, Alexandra a căpătat experienţă în bucătărie şi, cu banii câştigaţi, Alexandra şi-ar dori să îşi ajute mama cu ce are nevoie pentru a o vedea fericită.

Chifteluţe cu spanac şi gorgonzola, tocăniţă de miel, salată boeuf şi nelipsitele ouă roşii – acestea sunt doar câteva dintre reţetele care vă vor lăsa gura apă. Aşadar, urmăriţi ediţia specială de Paşte a competiţiei culinare Mama mea găteşte mai bine, duminică, 8 aprilie, de la ora 19.30, pentru a afla reţete noi, pe care, de ce nu, le veţi putea pregăti chiar dumneavoastră pentru masa de Paşte.

viewscnt

Din aceeași categorie