Super Cireasa de pe tort revine la Prima TV cu o noua formula!

Super Cireasa de pe tort revine la Prima TV cu o noua formula!

Primăvara anului 2017 aduce în grila Prima TV celebrul cooking-show Super Cireaşa de pe tort într-o nouă formulă cu şi mai multă sare şi mai mult piper.

Super Cireaşa de pe tort revine din 18 martie cu câte o ediţie pe săptămână unde patru vedete grupate în câte două echipe vor fi pe rând amfitrioni, respectiv musafiri la cină. Echipele care gătesc sunt urmărite pe tot parcursul zilei iar meniul va fi diferit de la o echipă la alta.

Maestrul Horia Vîrlan ne spune ce ne aşteaptă în noul sezon: “Vor găti echipe, tot 4 participanţi vor fi, doar că se vor cupla în funcţie de diverse criterii. Câte doi gătesc, sunt în tandem şi se mai încurcă unii pe alţii, unii vor să fie lideri şi preiau frâiele, alţii vor sta deoparte. Vor exista şi conflicte. Super Cireaşa de pe tort este o emisiune spumoasă, o emisiune care mi-e dragă pentru că aşa am debutat şi fără să vreau, m-am ataşat de ea. Sunt peste 1000 de episoade pe care le-am filmat şi este normal ca ea să facă parte din mine. Este o emisiune veselă şi cu personalităţi din lumea noastră artistică şi nu numai”

Echipele vor fi supuse unui test al maestrului Horia Vîrlan şi vor găti meniuri diferite care vor consta în aperitiv, fel principal şi desert. Echipa care trebuie să gătească este filmată mai întâi la cumpărături apoi când găteşte acasă la unul dintre membrii echipei, unde aceştia muncesc cot la cot şi ocazional pot fi ajutaţi de soţ sau soţie, frate sau soră. Ulterior, musafirii sunt primiţi cu cina şi apoi spre final, gazdele oferă musafirilor câte o surpriză. După aceea, urmează punctarea: oaspeţii dau gazdelor note de la 1 la 10. Toate momentele se desfăşoară sub ochiul critic al maestrului Horia Vîrlan, care va comenta şi va evalua prestaţia vedetelor.

De sâmbătă, 18 martie, de la ora 20.30, maestrul Horia Vîrlan aşteaptă să intre în casele românilor cu o nouă formulă a emisiunii Super Cireaşa de pe tort, cu vedete de marcă, cu un show vesel care să destindă românii.

viewscnt

Din aceeași categorie