Sute de necuvântătoare din România au fost adoptate de familii din Germania, Anglia sau Elveţia

Sute de necuvântătoare din România au fost adoptate de familii din Germania, Anglia sau Elveţia

Le oferim ură, răutate şi durere. Ne răspund cu dragoste, loialitate şi recunoştinţă. Ne dau adevărate lecţii de viaţă, nouă, oamenilor, cu fiecare întamplare atroce prin care trec. Sunt animalele chinuite din ţara noastră care, uneori, ajung să cunoască şi fericirea. În ultimii ani, sute de necuvântătoare din România, cândva bătute şi torturate, au fost adoptate de familii din ţări precum Germania, Anglia sau Elveţia. Străinii sunt îngroziţi de cât de mulţi dintre români se comportă urat cu propriile animale sau de cât de multe necuvântătoare sunt lăsate să moară de foame. Este timpul să învăţăm să iubim dincolo de înfăţişare. Atenţie! Urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Sam a cunoscut durerea extrema, continua si atroce. „Stapanul” lui, un om pentru care animalele sunt sursa de amuzament morbid si castig financiar, l-a considerat…momeala. Era aruncat in mijlocul cainilor de lupta si folosit drept modalitate de antrenament. A indurat, probabil, multe. Pana cand, intr-o zi, OMUL a decis ca nu-i mai este util. Si l-a aruncat. Asa a luat sfarsit cosmarul lui. Dar cand a ajuns in mainile medicilor veterinari mai avea doar o jumatate de bot, pieptul ii era distrus, iar unul din picioarele din fata, smuls.

Ca sa fie salvat, a fost operat de trei ori. Piciorul sfâşiat de câini i-a fost amputat. Si a ramas desfigurat pentru totdeauna.

Deşi cel în grija căruia era îl chinuia teribil zi de zi ca să-şi antreneze câinii de luptă, Sam nu a devenit deloc agresiv. Şi-a păstrat bunătatea şi blândeţea. Şi, în cele din urmă, şi-a găsit şi fericirea.

De cateva luni, locuieste intr-o familie din Anglia, unde e rasfatat in fiecare zi si tratat…cu bunatate

Se simte in siguranta alaturi de familia lui si isi rasplateste stapana cu loialitate si recunostinta.

Tot în Anglia a ajuns aceasta femelă din rasa ogar. Acum, se numeste Christine şi este iubita! Aleargă şi se joacă cât e ziua de lungă. În urmă cu câţiva ani, însă, rătăcea pe străzile României, la marginea unei păduri. Era…numai piele şi os.

Fericirea pe care o trăiesc acum Sam şi Christine, o vor descoperi curând şi aceste două căţeluşe.

Amandoua sunt asteptate cu nerabdare de familii din Germania. Aceasta catelusa va pleca spre Berlin, iar parteneri de joaca ii vor fi doi copii.

De ce ajung cainii nostri peste hotare? Pentru ca strainii sunt impresionati pana la lacrimi de cazurile de maltratare. Pentru ca in conceptia lor nu trebuie sa existe asemenea suferinta.

VEZI MAI MULTE DETALII AICI

viewscnt

Din aceeași categorie