Top 3 cele mai gurmande zodii

Top 3 cele mai gurmande zodii
Potrivit astrologilor, nativii anumitor zodii sunt pofticiosi si le place sa manance extrem de mult.


Taur

Taurii adora mancarea. Intr-adevar, pentru ei, a manca este aproape sinonim cu a trai. Asadar, nativii din aceasta zodie nu doar ca sunt extrem de pofticiosi, dar mananca si mult. Ei isi doresc cine fastuoase, in care mesele sa fie incarcate cu bunatati. De aceea, adesea, partenerele barbatilor din aceasta zodie, trebuie sa fie bune bucatarese. Mai mult, pe langa obsesia taurilor pentru mancare, lor le place foarte mult sa gateasca. Le place sa experimenteze in bucatarie si sa gateasca, mereu, cat mai multe feluri de mancare.

Pesti

Chiar daca nu ii place sa gateasca, nativului din pesti ii place sa manance. De aceea, el prefera mancarea deja preparata, pe care o savureaza pana la ultima gura. Frecvent, nativele nascute in aceasta zodie au probleme cu greutatea, insa nu sunt dispuse sa renunte la acest obicei, de a manca mult. De asemenea, celor din zodia pesti le plac produsele traditionale si nu sunt adeptii mancarurilor sofisticate.

Gemeni

Si gemenii adora sa manance, iar unii dintre ei isi gasesc adesea refugiul pentru orice problema in mancare. Cu toate acestea, ei nu sunt chiar un model perfect al gurmandului, spre deosebire de tauri si pesti. Gemenii dezvolta adesea fixuri pentru un anumit fel de mancare si sunt capabil sa il manance la nesfarsit. De aceea, daca vor descoperi ceva pe gustul lor, va dura mult pana se vor decide sa incerce ceva nou. Gemenii nu sunt foarte pretentiosi, insa isi doresc sa manance mult, iar o farfurie plina le confera confort psihic, potrivit yve.ro.
viewscnt

Din aceeași categorie