Top 3 zodii experte in pat

Top 3 zodii experte in pat

Potrivit astrologilor, nativii anumitor zodii sunt partenerii ideali pentru o aventura de o noapte. Iata care sunt acestia.

1. Scorpion

Astrele si Planetele ne dau de inteles ca Scorpionul este cea mai buna zodie cand vine vorba de acest clasament- este cel mai bun la pat, un adevarat expert si nu paraseste “terenul” pana cand ambii nu sunt epuizati la maxim. Momentele petrecute alaturi de acesta sunt de neuitat, este adeptul jocurilor erotice si nu va face nimic altceva decat sa te atraga in mrejele lui si sa devii dependent de tot ce iti ofera.

Este considerat a fi un amant perfect, un amant pasional si desavarsit deoarece reuseste sa se implice intru totul in ceea ce face, cu sufletul si mai ales cu trupul. Cauta parteneri pe masura, care sa fie la fel de activi, cu un apetit sexual la fel de mare si cu o dorinta extraordinara de a incerca mereu ceva nou.

2. Taur
Poate nu v-ati fi asteptat, insa Taurul este pe locul doi in acest clasament. Este tot ce si-ar dori orice femeie: trece de la iubire, romantism la duritate si dominare in cateva secunde. Nu vei sti niciodata la ce sa te astepti cand intri pe usa.

Este fidel si de-a dreptul expert in ceea ce priveste acest domeniu si nu neaparat pentru ca a avut foarte multi parteneri ci datorita naturii sale. Tot timpul isi doreste sa faca sex si apetitul sau este mai mare decat orice, dar se limiteaza la o singura partenera, daca se poate, pentru toata viata. Sunt adeptii masajului erotic, al saruturilor si le place ca actul in sine sa dureze cat mai mult.

3. Leul
Daca va doriti o partida de neuitat, in mod clar trebuie sa apelati la un nativ al acestei zodii. A fost votat cel mai exploziv si cel mai energic cand vine vorba de capitolul sex. Nu va va dezamagi niciodata asteptarile si va munci din greu pentru a va satisface, deoarece unu este regele junglei.

Domina si cunosc cele mai bune miscari pentru a-si duce partenerul cu usurinta spre extaz. Sunt adeptii perversitatii sexuale si cel mai bine, conform yve.ro.
viewscnt

Din aceeași categorie