Trăsniţii au ajuns la episodul 1.500 şi continuă să fie cel mai longeviv sitcom din lume!

Trăsniţii au ajuns la episodul 1.500 şi continuă să fie cel mai longeviv sitcom din lume!
În 2015 Guinness Book a desemnat Trăsniţii de la Prima TV ca fiind cel mai longeviv sitcom din lume, producţia românească surclasând animaţia The Simpsons, care deţinuse până atunci recordul mondial. Luni, 24 aprilie, Prima TV va difuza episodul cu numărul 1.500 din Trăsniţii, serialul care continuă să aducă cele mai tari aventuri ale lui Pupăză, Chiorete, Gogoaşe, Vandame, Teo, Ema sau Sofia.
Trăsniţii au “suflat”, acum 2 ani, recordul serialului The Simpsons şi au intrat în Cartea Recordurilor iar luni, 24 aprilie, vor ajunge la episodul cu numărul 1.500. O cifră impresionantă care înseamnă 18.000 de ore de filmare, însumate în 750 de zile de filmări non-stop ceea ce înseamnă 2 ani neîntrerupţi de muncă pe platourile de filmare. 1.500 de episoade traduse în peste 45.000 de minute de zâmbete şi bucurie aduse telespectatorilor şi fanilor “trăsniţi”.
“Este interesant cum suntem numai noi în competiţie cu noi înşine. Nu cred că mai poate cineva să ne ia recordul, deşi recordurile sunt stabilite pentru a fi bătute. Avem 14 ani de filmări la acest serial ceea ce înseamnă că totul a fost posibil şi pentru că avem telespectatori fideli. Suntem la sezonul 28 iar gaşca trăsnită a luptat ca şi Trăsniţi în N.A.T.O pe “frontul” Prima TV până în sezonul 9. Apoi ne-am început viaţa civilă iar din sezonul 13 am rămas Trăsniţii, bine ancoraţi în realitatea românească. Acum, am ajuns la sezonul 28, la episodul 1.500 şi asta nu poate decât să ne bucure şi binenţeles să ne pregătim pentru încă 1.500” a spus Grig Chiroiu.
Povestea “Trăsniţilor” continuă, aşa că nu rataţi cel mai longeviv sitcom din lume, de luni până joi, de la ora 22:30, la Prima TV.
viewscnt

Din aceeași categorie